Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrytyt

jak latwiej wprowadzic penisa do cipki ?

Polecane posty

Gość rtrytyt

na jezdca czy w pozycji klasycznej? zalozmy, jak penis jest maly albo nie do konca twardy

Gość komedyjka
są specjalne stelaże do kupienia w aptece. podobno rewelka i pomagają.

Gość poopt
a dlaczego w klasycznej?

Gość Skóra Napletowa
rany nie wiem co gorsze mały czy miękki fiut :o

Cóż. Niektórzy mają małe penisy. Niektórzy mają zaburzenia erekcji - nie osiągają jej w ogóle, osiągają częściową erekcję lub osiągają ją ale utrzymują zbyt kótko.

Gość Skóra Napletowa
to po co kalekę jeszcze męczyc ujezdzaniem :o

Pełna erekcja ma miejsce wtedy gdy penis uniesie się do góry pod kątem około 70 stopni względem poziomu. Niewielu mężczyzn osiąga taką znakomitą erekcję. W przypadku większości mężczyzn, penis unosi się tylko do poziomu.

Erekcję osłabia wiele rzeczy - nadmiar tłuszczu, nadmiar cholesterolu, zmniejszona wydajność serca, stres, przemęczenie, oddychanie zanieczyszczonym powietrzem. W warunkach miejskich oczywiście nie sposób tego uniknąć.

Kiedyś, jak miałem 17-18, to miałem taką mocną erekcję że mogłem na penisie powiesić ręcznik (nawet duży ręcznik) i się trzymał. Teraz mam 21 lat i w trakcie erekcji mój penis unosi się tylko na tyle żeby osiągnąć poziom lub ewentualnie kąt +10 stopni. Boję się że wieku 30 lat będę już impotentem.

Gość Skóra Napletowa
777 X to Ty masz tylko 21 lat :o? to juz wiem czemu piszesz te debilne topici w ktore wklejasz tylko artykuły z innych portali - brak Ci tematów od samego siebie

Gość komedyjka
mój facet ma 38 lat i może jeszcze ręczniki wieszac :-)

Gość odbyt hernana
dwie stare kurvy, sędziego córki leją do wiader wodę z menzurki a zawodnicy już prężą pały, żeby im wiadra nie pospadały a jeden w doopę yebany Turek uwiązał sobie chooja na sznurek wtem sznurek pęka, a wiadro spada a pała w czoło yebnęła dziada zaś sędzia widząc te machinacje wziął mu sportową legitymację...

Gość tirli custorica
moderowi pewnie fiut służy za podstawkę klawitury :-) vzy dziś wyjątkowo juz w stanie spoczynku ;-) tzn to ten który równoczesnie wierci w suficie dziury swoim wątłym wiertełkiem ;-) yak siem zepnie