Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huskamamka

hustawka w domu - w futrynie drzwi - czy ktos taka ma?

Polecane posty

Gość huskamamka

moja latorosl:P:) ma 2 lata i uwielbia sie hustac chcialam kupic jej hustawke ktora mocuje sie w futrynie drzwi czy ktoras z was mamy - ma taka hustawke? czy kupilyscie drewniana taka zwykla czy jakas z bajerami? czy sa to hustawki takie jak ogrodowe??

Ja jako dziecko miałam taką huśtawkę. I była drewniana z podnoszonymi do góry szczebelkami, tak jak ogrodowa- super sprawa:)

Gość lkjhkl
ja widziałam taka u znajomej. była drewniana, z barierkami na około, wygladała jak ogrodowa

kup koniecznie:) ja też mam taką zwykła drewnianą,podnoszone szczebelki:).Mój syn ma 2 latka,uwielbia się w niej huśtać.Kupowalam w zwykłym,osiedlowym sklepie z zabawkami za 25 zł:)ja polecam!

Gość kasia211
ja tez mam taka derewniana ze szczebelkami moja mala ma 8 miesiecy i bardzo lubi sie na niej hustac

A ja taką miałam jak sama byłam mała - czyli ileśtam lat temu :D Była czerwona i plastikowa. Hehe bajerancka, uwielbiałam ją :P

Gość mamamamama
My mamy plastikową, sprawdza sie ekstra, nasza 2-latka czesto sie w niej huśta:) uwielbia ją

szczerze?szkoda byłoby mi wydać 100 zł na huśtawkę....dokładnie,czym się różni????huśta inaczej?myślisz,że małej sprawi to jakąś różnicę?

Ojej annah - Ty masz takie cos???????? Ja myślałam, że tych huśtawek to już nie robią, bo okropnie niewygodne są! Ja prawie 30 lat temu miałam taką jaką pokazuje huskamamka. Nie identyczną, ale bardzo podobną. Była super wyprofilowana i nawet żadnych poduszek nie trzeba było. Jedyna różnica to taka, że ta moja miała poręcz z taśmy a nie plastikową.

Pamiętam jeszcze, że tę poręcz z taśmy można było zdemontować i jak już byłam trochę większa to sama na to wchodziłam i się bujałam :)

smarkula zapewniam cie ze moje dziecko ma plecy całkiem całkiem i jest mocno zadowolone;)

No to się z tego ciesz, bo znam takie, które źle usiadło i się z takiej zsunęło i plecy na wysokości łopatek obdrapane. Zabawa trwała 5 minut i dziecko się zraziło do huśtawki... A czas na Kafe to się znajdzie zaaaawsze :P

Haris--dokładnie:D:D:D ja ciągle słyszę mama buju buju!

wiesz na kazdej mozna źle usiąść i sie zsunąć:) na nie szczescie to i kura piernie;)

W sumie to też może masz rację. Ja w każdym razie takiej bym nie kupiła. Ale pewnie jestem dziwna, bo nawet kupując legowisko dla psa kierowałam się tym, czy mu będzie wygodnie czy też nie :P

smarkulo to ostatnie chamskawe było ale co tam:) powiem ci jedno, mojemu dziecku jest wygodnie bo juz jest na tyle duża ze by mi powiedziala, a ze sie cieszy znaczy chyba ze jej sie podoba. Tyle w tym temacie. A ty dla psa mozesz nawet kanape kupić i masz do tego prawo. Pozdrawiam.

aha no i jak widac nie tylko ja mam dobre zdanie o tej huśtawce, ale to chyba zbyt pierdlacki temat zeby sie o to awanturować.

madooonna -> jeśli tak to odczułaś to sorry. To jest po prostu moje zdanie i tyle. Ale przecież każdy może mieć własne, co nie? :)