Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obawy0000

Pomocy czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość Obawy0000

Wiec zacznę od początku . Wogole to Witam ;) Wiec kochałam się z chłopakiem .. on się spuścił ale obok .. Po stosunku wytarł go wypiliśmy piwko . minelo o koło 45 min do godzinki . on był z 2 razy w kibelku wysikać się. Potem zaczeliśmy się kochac 2 raz ale włożyłam globułkę czy mogę być w ciąży? bo słyszałam ze w tym płynie co penis wydziela sa plemniki a jeszcze on był po wytrysku ( miałam 1 dzien płodny)

pewnie ze mozesz byc w cizay tymbardziej ze jest byl to Twoj pierwszy dzien plodny... gratuluje byc moze przyszlej mamusi...:D p.s. niezla mieszanka... piwko i seks...:P

Gość Obawy0000
ej ale glubułke sobie załozyłam zawsze bez zabezpieczenia sie kocham nawet w dni płodne i nigdy wpadłam .. dzieki za pocieszenie .. test wykaże cos juz:(

Gość oj drazu moj słodki
kiedy to było, kiedy miałas ostatnią miesiączke...kurcze nie jestesmy wrożkami i nie wróżymy ze szklanej kuli..napisz cos więcej

Gość Obawy0000
oostatnia miesiaczka zaczeła mi sie 24 grudnia cykl mam 28 ... ;( rodzice mnie zabija.. ;(;( co wiecej mam napisac.. kochalismy sie raz sposcił sie wytrał pare razy był w kibelku potem 2 raz zaczelismy sie kochac odrazy włozyłam globułke ;(

Gość oj drazu moj słodki
kiedy sie kochaliście??????????????????

Gość Obawy0000
1 stycznia co było z tym spuszczeniem.. a potem z globułką ..

Gość oj drazu moj słodki
szanse na ciąze są dosyć spore, poczekaj na termin miesiączki i zrob test...proste...a jesli bedziesz mamusią to gratulacje:)

Gość napisz do wróżki

Gość Obawy0000
nie moge byc !! mamusia ;( zrozumcie a leki wczesno poronne u ginekologa dostane ;( ?

Gość Obawy0000
do jakiej wrózki ;/

Gość escapelle kup

oj tam! od razu w ciąży! myślisz, że tak prosto się zachodzi w ciążę? jeśli pozostałe wytryski były też na zewnątrz, to szanse są nie wielkie. Ale oczywiście są. Nie rozumiem tylko po co ryzykujesz? lubisz się potem stresować? Czemu oprócz tych globulek nie kupiłaś prezerwatyw?

Gość Obawy0000
na co to w aptece dostane .. ?? bez recepty .;( pomozcie nawet nie wiecie jakiego mam ojca ;(

Gość Obawy0000
niewiem teraz wiem ze nigdy tak juz nie zrobie ;(:( wytrysk był tylko taz za pierwszym razem ;(

Gość ppppppppppppppppppp
Pewnie nie jesteś w ciąży. Zrób test.

Gość Obawy0000
czajka i ppp dzieki tez tak mysle jak bede to zabije sie ;( nie moge miec dziecka.. a tabletki wczesno poronne do 49 dni gdzie moge dostac

jejku, kobieto! jak potem już wytrysków nie było, to praktycznie nie masz szans na ciążę, musiałabyś mieć gigantycznego pecha, a takiego nikt nie ma. Uspokój się, bo jak bedziesz się tak stresować, to okres Ci się przesunie i stres jeszcze nakręci.

Gość Obawy0000
ale w płynie sa plemniki ;( a on jeszcze miał wczesniej wytrsyk to napewno ich wiecej było ;(

Gość Obawy0000
no co:(