Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arsena

Mój brat jest zły...

Polecane posty

Gość Arsena

Mam 26 lat, nie mieszkam już z rodzicami i mam 7 lat młodszego brata. Jak przychodzę do rodziców i widzę jak się mój braciszek zachowuje, co do nich mówi, to normalnie brak mi słów. Lecą teksty w styku: "mam was wszystkich w d...", do mojego taty:"Ty to się do hospicjum nadajesz", cały czas się wydziera, a jak się mu zwróci uwagę, to rozpętuje się piekło. Jak jestem u nich w domu to cały czas się z nim kłócę i zwracam uwagę, ale nie robi to na nim żadnego wrażenia. Dodam, że brat się jeszcze uczy, więc jest na ich utrzymaniu, a nie ma do nich za grosz szacunku i zastrasza ich we własnych domu... nie wiem co robić

Gość Arsena
Myślę, że jest takim debilem, że by mi oddał...

Gość to proste.
weź go na bok i powiedz mu że jest chujem i zachowuje się jak ostatnia ciota i jak nie zacznie szanować rodziców to puścisz w miasto że w domu nosi sukienki i każe mówic na siebie \"kasiu\". Mozesz też zrobic mu foty w jakiejś kompromitującej sytuacji i go nimi szantażować. Zawsze trzeba miec haka na takich gnoi

Gość leeeeee
dopiero sie opamięta jak przyjdzie taki czas kiedy nie bedzie miał rodziców w tedy będzie miał sie zajebiście na pewno nie będą go napawać żadne myśli związane z tym co on wyrządził rodzica

Gość Arsena
Niezłe z tymi zdjęciami... tak czy inaczej to bardzo trudna sytuacja, gdyż żal mi rodziców, a na niego nie ma żadnej siły. Naprawdę kawał z niego chama...

Gość Jalkasosnw
ja się zachowuje tak jak Twój brat:D:D:D a jestem dziewczyną.. To naprawdę tak bardzo źle ? myślałam , ze to normalne!

Gość to proste.
no to posłuchaj moich rad, wiem co mówie bo z mojego młodszego tez kawał chama wychodził ale odkąd go ustawiłam to jest ok

Gość ale mnie dynka nawala dzisiaj
ale mnie dynka nawala dzisiaj :(