Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghdb

pytanie do facetów ok 40

Polecane posty

Gość hfghdb

jak czesto macie ochote na seks??

Gość hfghdb
i co, macie z kim to zrobic??

Gość burak pastewny
mamy

Gość fghfgn
bo mi sie podoba pewnien facet w waszym wieku i sie zastanawiam co by zrobił gdybym mu oswiadczyła ze mam na niego ochote...

Gość Gosc z klas
conajmniej 2 razy na tydzien ale nie jest to regula.Czsami czesciej.Bedac w Meksyku ostatnio to naewt kilka razy dziennie(jak sie popatrzy na te ciasteczka tam, to trudno ukryc wzwod)

Gość burak pastewny
jezeli masz na nego ochote to po co sie pytasz czy mamy co bzykac???nie widze zwiazku....

Gość fghfgn
bo on jest zonaty ale jego zona siedzi za granica...

Gość burak pastewny
to idz mu pomoz.....nie odmowi:))))

Gość fghfgn
a jak sie poczuje jak usłyszy taka propozycje od tak młodej dziewczyny?? tzn sie domyslam jak ale chce to usłyszec od faceta

Gość burak pastewny
normalny pojdzie sie przegladac do lustra i pytac samego siebie:co ona we mnie widzi???idiota zrobi to samo ale raczej stwierdzi:jednak mam w sobie to "cos" :)

Gość fghfgn
no to super ze poprawiłam mu nieco samoocene. bo juz troche dałam mu o tym znac ale nie wiem czy zrozumiał do konca- ze mimo ze nie powiedziałam dosłownie o co mi chodzi to jednak chce tego i to bardzo...

Gość burak pastewny
hmmmm.....corka moich znajomych byla u mnie na wakacjach,piekna dziewczyna i dobrze zbudowana,albo kokietowala albo czula sie dosc swobodnie.....ehhhh....jedno skinienie jej palca i juz!wiem.....ktos powie PERWERT!....ale nic nie poradze,jestesmy wzrokowcami a ona ma takie piekne mlode cialko:)

Gość fghfgn
a on u nas robił remont... ale mama zauwazyła ze ja cos mam do tego faceta i powiedziała ze wiecej nie wezmie tego faceta do roboty...;( chociaz raz spotkałam siez nim na miescie i było miło:)

Gość fghfgn
i jeszcze dodam ze ma córki o rok i o dwa lata młodsze ode mnie. oprócz tego roznica miedzy nami jest taka ze ja jestem szczupła a one maja troche sadełka tu i tam..

Gość Kafeteryjna
ja sypiam z 40 latkiem a mam 20 lat jest zajebisty w łóżku chociaz to ie to co z 20 latkiem jesli chodzi o szybkość wzwodu i możliwości. z poprzednim chlopakiem w moim wieku moglam sie kochac codzienie po kilka razy z nowym panem rzadziej, i musze sie mocno nameczyc przy lodziku aby doszedl - czasem ok 20 minut! Poprzedni mieli wytrysk po 2-3 minutach...

Gość hfghdb
Kafeteryjna - pamietasz jak sie pierwszy raz kochaliscie?? nie masz ochoty opowiedziec tego?? co wtedy czułas?

Gość Kafeteryjna
Aby uściślić - kochałam się z 2 czterdziestolatkami, z tym, że z tym pierwszym, to był tylko seks, taka wakacyjna przygoda. Gość bardzo czuły, zrobiliśmy to w pokoju i na łóźku jego syna hehe żadna rewelacja jak dla mnie - pozycja na misjonarza, całowaliśmy się w usta, kilka pchnięć i on już doszedl. Z tym, że ogólnle faceta kręciło bardziej niż sam stosunek robienie minetki, mógł to robić godzinami, nie mówię, że nei robił to dobrze, ale jednak po 20 minutach już mnie zaczynała cipka boleć... Natomiast z moim obecnym jest dziko tak jak lubię, nie całujemy się, robimy to różnie, ale zwykle od tyłu lub w pozycji bocznej. Pierwszy raz natomiat był w misjonarskiej, ale nie pamiętam dokladnie samego stosunku, bo bylam wtedy totalnie pijana, co mi się rzadko zdarza. Pamiętam, że bardzo gładko we mnie wszedł, zastosował jakiś lubrykant, było miło, chociaż mnie akurat dużą przyjemność sprawia robienie mu loda, lubię brać całego do buzi, bo jak widzę jaką mu to sprawia rozkosz, to jestem bardzo podniecona :)

Chciałbym codziennie, ale 2 razy w tygodniu jest dla mnie ok. Mam, niestety, tylko raz na tydzien - dwa tygodnie. Trafiają sie przerwy po miesiąc... Tragedia. Ileż to energii się marnuje? Można byłoby ją wykorzystać, ale zdrada mnie nie interesuje.

ja mam faceta 39 lat i jest fantasyczny Oczywiście trzeba troche więcej czasu poświęcić żeby mu stanął ale to sama przyjemność. Miałam kiedyś rówieśnika w wieku 21 lat i nawet nie mogłam się podniecić bo mu gdy dotknęłam to już było po wszystkim co prawda stał mu długo potem, ale co za przyjemność dla kobiety gdy czuje że on odwala pańszczyznę.

Gość hfghdb
napisałam mu to dzisiaj... tzn w formie pytania: co by mi odpisał gdyby moja odpowiedz na jego smsa sprzed dwóch dni to było pytanie czy nie miałby ochoty zaspokajac moich potrzeb:) i odpisał mi ze to zalezy czy jestem na to gotowa i pewna ze chce zrobic to juz teraz