Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia..........

WIELKI PROBLEM Z SUKNIĄ ŚLUBNĄ

Polecane posty

Gość Andzia..........

Moja suknia ma tego typu gorset http://cgi.ebay.co.uk/White-satin-wedding-dress-ball-Evening-Dress-Size-12_W0QQitemZ310113351480QQcmdZViewItemQQptZUK_Wedding_Clothing?hash=item310113351480&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1295|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 niestety czasem mój biust wymyka się z niej. nie chciałabym nieprzyjemności w tym jedynym dniu. Macie może pomysł jak przerobić taki gorset? może wszyć coś pod spód?

Gość Andzia..........
nikt mi nie pomoże????????????????????????

Gość zgvidfhzdufig
sorry ale.. ta sukienka jest okropna :( wyglada jak gigantyczna beza w kapeluszu ;( najlepiej to nic z nią nie kombinuj tylko kup inną ładną

Można kupić takie plastry, które przyklejają się do ubrania i do skóry. Jednak nie wiem czy w tym wypadku będą pewnym rozwiązaniem. Poza tym nie umiem ci pomóc.

Gość kaska 22
a mi sie podoba

Gość dsadd
ale tandeta.... przyklej plasty, nawet jak wyjdą to ni będzie nic strasznego,...

Gość Dulska_Pani_Dulska
Moze zamiast kombinowac samej, wez suknie i przejdz sie do krawcowej. Na pewno bedzie wiedziala, co zrobic.

Gość Andzia..........
czy ja napisałam,że to jest moja sukienka????????????????? Ja napisałam,że mam "tego typu gorset" nauczcie sie czytać (co niektorzy)