Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość risola

Wypadanie włosów przez tabletki antykoncepcyjne?????????

Polecane posty

Gość risola

zaczełam brac Syndi 35 ( odpowiednik diane ) na wypryski i przetłuszczanie sie cery.. wzielam prawie 2, 5 opakowania i strasznie wypadaja mi wlosy... jest to niby lek przeciw hormonom meskim.. ( wiec powinien dzialac rowniez na lysienie typu meskiego) a ja jak narazie mam na odwrot .. wypadaja mi wlosy z przodu i w tylnej czesci glowy ( tak jak u mezczyzn) jest to mozliwe ze na poczatku wlosy sie pogarszaja a pozniej organizm sie uspokoi i bedzie dobrze?? nie chce zostac bez wlosow:( prosze o odpowiedz!

Gość karrminowaPanna
jak dlugo bierzesz te tabletki?

Gość risola
napisałam .. wzięłam 2 i poł opakowania.. nie wiem co robić.. jak odstawie to dopiero zaczną się problemy z przyszczami i włosami

Gość karrminowaPanna
sorry nie zauwazylam, pozna godzina juz ;) Do 3 opakowania włącznie moga byc takie zawirowania po czym moga ustac lub nie. Mi równiez przy tabletkach zaczelo wypadac wiecej wlosów, kupilam w aptece odzywke WAX- polecali ją na różnych forach. Wypróbowalam, stosowalam dwa razy w tyg, trzeba sie troche pomęczyc i trzymac pol godziny glowe owinieta folia i recznikiem i ogrzewac suszarka (bez ogrzewania nie ma efektu) ale warto. Wypadanie sie zmniejszylo :) na tej stronie znajdziesz info o tych odzywkach: http://www.wax.com.pl/

Gość karrminowaPanna
acha i stosuje juz ją jakies 3 miesiace- pierwsze dwa mce dwa razy w tyg, teraz raz w tyg. Efekty zauwazylam po ok miesiacu, czyli 8 użyciach (tylko nalezy pamietac o ogrzewaniu)

Gość karrminowaPanna
ja ja nie lubie jak ludzie nawet nie powiedza Ci zwykłego "dzieki" ...

Gość risola
nie podziwkowalam wczesniej bo poszłam już spać. oczywiście dziękuję za odpowiedz.. malo kto ostatnio udziela sie na kafeterii.. moze jeszcze ktos sie wypowie jak mial przy tabletkach anty? ustało?

Gość risola
oczywiscie tam mialo byc : Podziękowałam.. przepraszam za błąd wypowie się ktoś jeszcze?