Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaaaa

jak szybko wasz facet dochodzi

Polecane posty

Gość kaskaaaaa

jak szybko wasz facet dochodzi, chodzi mi o spuszczenie podczas stosunku z tym ze to pierwsze bo wiadomo ze zadrugim razem moze dluzej a ile wam zajmuje dojscie

Gość kaskaaaaa
moj 5min i konczy na szecie dalej mu stoi ale nie ukrywam ze wolalabym raz a dluzej

Gość takajednazonka
jakies pięc minut i kaput, oj niedobrze czasem dłużej ale jak jest dłuzej to wtedy niestety ma troszkę miekkiego-do kitu to wszytsko ehhhhhhhhh

Gość oloala
to zalezy czy wczesniej pił i w jakiej ilosci, kiedy nie pil jakies 15 min a kiedy jest po alkoholu to i 40 min. czasem wolałabym krócej bo mnie wystaecza jakies 10 min a pozniej zaczynam odczuwac ból...

Gość nanaoosaki
moj tak maksymalnie, ale nie ebz przerwy, tylko z takimi chwilowymi przerwami (zostaje w srodku, nie opada mu, ale pwostrzymuje sie rpzed orgazmem) to ok 30 czasem nawet wiecej. Moze dojsc nawet od razu, ma to pod kontrolą. Ja preferuje szybkie numerki, ale te dluzsze tez w sumie lubie... :P

Gość kaskaaaaa
no to na szczescie mojemu stoi dalej ale i tak za krotko ten pierwszy raz

Gość kaskaaaaa
pytam bo zastanawiam sie czy to normalne jest to moj drugi facet ale juz 4lata jestesmy na poczatku to mi nie przeszkadzalo ze sie spusci po paru minutach bo przeciez zaraz mozna drugi raz i trzeci ale teraz mi jakos podniecenie opada jak sie spusci i chcialabym dluzej

Moj tez z 5 min. I nie byloby problemu, gdyby za 10 minut spróbowal jeszcze raz, ale on ma tak, ze jak raz dojdzie to juz nie ma ochoty na wiecej i tylko mówi: \"sorry kochanie\" i idzie spac. A kiedys to robilismy i 5 razy dziennie... Ach, gdzie te czasy?

Gość kaskaaaaa
moj moze juz po 2 min drugi raz tylko ze mnie nie kreci to tak jak kiedys i mi wszystko przechodzi wiem

Gość sexisexi
moj to ma to chyba wycwiczone 30 minut wytrzymuje na poczatku myslalam ze go nie podniecam wiec udowodnil ze moze dojsc w 4 minuty ha ha ale panuje nad tym wazne jest dla niego zeby i mi bylo dobrze nie mysli tylko o sobie jak niejeden facet :)

Gość kaskaaaaa
to gratuluje mnie moj tez sie stara by mi bylo dobrze nie mysli tylko o sobie czuje jak mu zalezy tylko jak zrobic dluzej wiem ze go przyzwyczailam ze osiagam orgazm przez minetke i ze mozemy sie kochac pare razy tylko ze teraz chcialabym to zmienic

Gość tralalala888
moj szybko niestety, ale stara sie. gdyby mu nie zalezalo, zebym ja tez cos z tego miala to skonczylby po 2 minutach:)

Gość MOJE PYTANKOO JEST TAKIE
czy jak mezczyzna ma szybko wzwod a siedzi obok kobiety calkowicie ubranej i tylko przez ubranie dotknie jej piersi i juz ma erekcje to znaczy ze ta kobieta bardzo silnie na niego dziala ???????????? drugie pytanie czy szybki wytrysk na poczatku zwiazku swiadczy o duzym podnieceniu faceta ??????

Gość burak pastewny
1:tak 2:tak.....ale moze tez nie potrafi sie kontrolowac............

Gość MOJE PYTANKOO JEST TAKIE
dodam ze ta kobieta jest ubrana w jakies bluzy lub swetry i dlugie spodnie i nie widac w ogole jak ciala i nie jest ubrana w ogole prowokujaca a on ze dwa razy dotknie jej piersi przez sweter i juz ma erekcje to chyba BARDZO PRAGNIE TEJ KOBIETY????