Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna miŁość

Podwójna miłość.

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem już od pół roku. W wakacje zapoznałam się z jego kolegą, znałam go wcześniej z widzenia, podobał mi się już dawno. Cieszyłam się, że go poznałam ale bardziej interesował mnie aktualny chłopak niż kolega. Poznałam go bliżej, spotykaliśmy się w grupie... We wrześniu mój chłopak powiedział mi, że dziewczyna (nazwijmy go) \'kolegi\' jest w ciąży. Kilka tygodni później ja z moim chłopakiem dostaliśmy zaproszenie na ślub i wesele. Oczywiście poszliśmy. I teraz przejdę do sedna sprawy. Gdy dowiedziałam się, że dziewczyna \'kolegi\' spodziewa się dziecka byłam smutna. Potem doszło jeszcze wesele... Gdy nadszedł dzień wesela czułam jeszcze większy smutek, że \'kolega\' mówił słowa przysięgi małżeńskiej... Coś do niego czuje... Teraz oglądając zdjęcia z ich ślubu przekonuje się jeszcze bardziej, że czuje do niego coś więcej niż tylko przyjaźń... Mój chłopak wiele razy mówił mi, że \'kolega\' mówił o mnie same dobre rzeczy. Że jestem inna niż wszystkie i że mój chłopak nie mógł lepiej trafić. Że poniekąd zazdrości mu, że mój chłopak ma tyle luzu ze mną, że pozwalam mu pić alkohol z chłopakami, spotykać się... Chcę dodać, że bardzo kocham mojego chłopaka i nie mam zamiaru go zostawiać. Ale bardzo bym chciała utrzymywać kontakt z \'kolegą\'... Co o tym myślicie?

Gość mammmm
paru fajnych kolegów może podrzucę ich, to zmieszczą się u ciebie w sercu jak stodoła...:)