Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedwabna ponczoszka

Czy ja jestem nimfomanka???

Polecane posty

Gość Jedwabna ponczoszka

Jak sobie jakiegos faceta upatrze,to na 100% zaciagne go do luzka zawsze,nawet jak widze na ulicy kogos przechodzacego kolomnie,potarfie szybko wymyslec plan,jak by sie tu z nim przespac.Nawet ostatnio zauwazylam eleganckiego pana po 40,wysiadal z pieknego nowiutenkiego mercedesa,poszlam go zapytac o droge do centrum miasta,mowilam ,ze jestem turystka i chcialabym zwiedzic miasto ,ale jestem sama i wlasciwi nawet niewiem co mozna by bylo zwiedzic w tym miescie,po chwili tlumaczen ,ja oczywiscie w tym czasie robilam wszystko by go podniecic,sam zaproponowal mi kawe.......i tak robie naprawde czesto,czy to normalne??

Gość Jedwabna ponczoszka
No prosze tylko was mam do pomocy,tylko was otwarcie moge zapytac o takie cos,i niewiem czy to normalne czy powinnam przychamowac,czy jestem po prostu mloda i glupia i mi przejdzie

Hmm moze po prostu jest to dla Ciebie adrenalina jakis sposob na życie. Ale kiedys mozesz tego żalowac. A le człowiek uczy sie na błedach

Gość Jedwabna ponczoszka
Myslisz,ze dlaczego moge tego zalowac?Jak narazie mam tylko bardzo dobre wspomnienia,i az sie boje,ze wlasnie mnie to nie przeraza

Gość Jedwabna ponczoszka
Czyli jednak jest cos w tym nienormalnego skoro nawet trudno w to uwierzyc,bylam kiedys w normalnym zwiazku,ale tak sie wtedy nie zachowywalam,tak jakbym miala dwie osobowosci

Gość Yob
ja wieże, miałem taks sytuacje i było miło siest co wsponinać. Dominika Vel "Lodówa" z miasta łodzi..pozdrawiam

że też jeszcze nie nie spotkałaś ? :o ps.nimfomania podobnie jak erotomania... ośrodek kierowania popedem jest w głowie,myslisz o tym,ozekujesz nowych "akcji",polowania,zdobywania,uwodzenia... Myslę że jesteś na najprostszej drodze do nimfomanii.Oczywiscie Twoje doświadzenia muszą byc poparte orgazmami,w przeciwnym wypadku nie szukałabyś nowych kontaktów.

ja bym tego nimfomania nie nazwal bo lecialas na mercedesa ;). jak to sie zwie? aha....... \" blachara \". nimfomania bedzie jak o droge zapytasz starszego pana z brzuszkiem, ktory wyszedl z grubym kundelkiem na spacer przed blok albo kloszarda, poczujesz uderzenie hormonow i bedziesz robila wsz. zeby sie z nim przespac.

Jedwabna pończoszko, nie widzę w twoim zachowaniu nic nienormalnego. Po prostu lubisz erotyczne przygody.

"Jedwabna pończoszko, nie widzę w twoim zachowaniu nic nienormalnego" ha ha ha ha nic nie normalnego?, ale oczywiscie sex z tym sex z tamtym przecież to norma, nie masz sie czym przejmować rób tak dalej, to swietny sposób na życie.....srututrutu 777-x powaliło cie?

To wolny kraj. Jeżeli ona chce uprawiać seks z wieloma partnerami i oni nie mają nic przeciwko takim jednorazowym przygodom, to problemu nie ma.

Gość Kafeteryjna
Hmm myślę, że masz coś z suki/dziwki, ale nie widzę w tym nic nagannego. Na wakacjach zachowuje się podobnie, z tym, że raczej lecę na wygląd/kasę. W życiu codziennym lubię upatrzeć sobie jakiś obiekt z cyklu 'nie do zdobycia', daje mi to poczucie adrenaliny i spełnienia. Powodzenia w łowach :*

Gość zawsze udaje
łuzka!!!!!buhahahaha