Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozerotyzowana

miałąm dziś cudną przygodę

Polecane posty

Gość rozerotyzowana

Spotkałm w pociągu faceta. Bardzo seksowny, od razu zaiskrzyło:) Spoglądaliśmy na siebie przez pół drogi aż w pewnym momencie nachylił się do mnie, powiedział że mam nieziemskie oczy(co a banał!) nigdy nie robie takich rzeczy ale uderzylo na mnie gorąco i zaczelismy sie calowac a on zlapal mnie mocno za pupę i...na tym się skończyło, przeprosił i resztę podróży przesiedzieliśmy już się nie odzywając się i starannie omijając wzrokiem:) wszystko to bylo strasznie dziwne, ja czerwona i tak zawstydzona ze nawet nie burknelam czesc na odchodne, on się uśmiechał. To było tak erotyczne że pierwszą rzeczą jaką zrobiłam po przyjsciu do domu bylo zrobienie sobie dobrze:) dwa razy! Mieliście kiedyś takie całkiem niewinne ale starsznie podniecające spotkania? żałuję że nie zaproponowałam mu bliżeszej znajomości, iskry aż sie sypały ale mądry polak po szkodzie:/

Gość wladca pierscieni
nie wieże

Gość siksa12
Fajny sen miałaś ...

Gość rozerotyzowana
to sobie nie wierz, co przezylam-moje:) pociag relacji krakow -katowice odjazd 13;45 czy jakos tak:) tez bym nie wierzyla w sumie:) Dlatego pytam czy komus sie przydarzylo cos podobnego, ciagle jestem strasznie podniecona i fantazjuje o tym co by to bylo gdyby sie skonczylo inaczej...

Gość a mi mi
a mi sie dzis snilo ze mialam fajnego kutaska i tak mi sie podobal i nie moglam mu się oprzec ze sama go sobie obciągnełam :P