Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wawka jednak rulez

Wroclaw to najbrzydsze miasto w Polsce

Polecane posty

Gość Namysłów opolsk wojew
Hehe gość od homocwela zamilkł:D

Haha Opole jest ładniejsze :)

Gość Wawka jednak rulez
Jest tu ktoś?

Gość Niederschlesier
Wrocław ex equo z Trójmiastem to chyba najładniejsze miasta w Polsce. A najgorsza podobno jest Łódź i ściana wschodnia. A dzisiejsza Wa-wa to gniot postsowiecki... Parę drapaczy tam postawiono dla szpanu, nic ponadto...

Niederschlesier Wrocław jest piękny?a byłeś kiedyś w nim? Nie sądzę nie byłeś to nie odzywaj się Wrocław jest bardzo brzydki skoro wg ciebie jest piękny to czemu we Wrocławiu jest setki jak nie tysiące obskurnych obdrapanych kamienic gdzie tynk odpada balkony mogą odpaść jest tam mnóstwo bezdomnych, dresiarzy i jest tam dużo pustostanów największy syf jest na nadodrzu i przedmieściu oławskim wiem bo często jestem we Wrocławiu

Więc skończcie mi piertolić jaki Wrocław jest piękny i jaki Wrocław jest rzekomo super :P PS we Wrocławiu tysiące jak nie dziesiątki tysięcy ludzi nie mają toalet w mieszkaniach tylko kible na korytarzu

Aha i Wrocław to najbardziej zaszczurzone miasto w Polsce gdzie jest najwięcej szczurów w Polsce więc o czymś to świadczy

Gość Niederschlesier
Namysłów opolsk wojew - Mieszkam tam, na co mój nickname wskazuje. Nadodrze, Ołbin są zaniedbane, ale mają swój klimat, taki okultystyczny jakby... Rynek, okolice Dominikańskiego, śródmieście, Karłowice, willowa część Krzyków, Dworzec Główny, Powstańców Śląskich - To wszystko są w miarę ładne miejsca. Trójkąt może jest wrzodem na d***e, ale obok starych kamienic powstają tam nowe osiedla. Generalnie we Wrocku stare kamienice się odnawia i to fajnie wygląda...

Niederschlesier skoro mieszkasz we Wrocławiu to chyba słyszałeś o takim mieście jak Namysłów który leży tylko 60 km od Wrocławia nad rzeką widawą która przepływa przez Namysłów i Wrocław

Ja często jestem we Wrocławiu kojarzysz miasto Namysłów jak pisałem powyżej?

Aha mi się Wrocław nie podoba owszem są ładne miejsca we Wrocławiu (we wszystkich z nich byłem) ale to za mało na tak duże miasto to zdecydowanie za mało :o czytałeś komentarze autorki tego tematu Wawka jednak rulez? Co ona w 2009 roku pisała o Wrocławiu?

Czytałeś komentarze autorki tego tematu z 2009 roku do końca jej wpisów całość? PS kojarzysz Namysłów?

Gość Niederschlesier
Widziałem w sklepie Piwo z Namysłowa. Wiem, że to gdzieś koło Opola, ale tylko tyle. W Opolu też nigdy nie byłem...

Niederschlesier Namysłów leży Nad rzeką widawą Niedaleko Opola (50 km) i 60 km od Wrocławia NAMYSŁÓW NALEŻY DO ARCHIDIECEZJI WROCŁAWSKIEJ

Ja w Opolu jestem często PS Wrocław leży 60 km od Wrocławia w kierunku Oleśnicy kojarzysz Oleśnice i Bierutów? W tamtym kierunku jest Namysłów z Namysłowa do Wrocławia jest 60 km mój ojciec w aucie mierzył od szpitala na Borowskiej we Wrocławiu do Początku Namysłowa, a od Borowskiej do końca Wrocławia jest kilka km więc 50 kilka km od samego Namysłowa do Wrocławia jest przez Oławe, przez oleśnice jest bliżej

Namysłów jest w województwie opolskim ale należy do archidiecezji Wrocławskiej i ma bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem

NAMYSŁÓW JEST 60 KM OD WROCŁAWIA

Gość gość

Wrocław to ładne miasto, które ma do zaoferowania wiele atrakcji. Najlepiej zwiedzić Wrocław z kimś kto dobrze zna to miasto. Ja polecam wam przewodnika przewodnikgawa.pl Jest to najlepsze rozwiązanie dla większych grup.