Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

sernik na zimno PYTANIE

Polecane posty

mam zamiar zrobic blyskawiczny sernik na zimno . biszkopty zalane galaretka (przyrzadzona wg opakowania + serek homogenizowany). Biszkopty mam zalac goraca galaretka czy musze czekaz az ostygnie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najpierw biszkopty
potem sernik, a na koncu zalewasz tezejaca galaretka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zawsze galaretke lacze z serkiem. rozpuszczam serki w goracej galaretce. tylko sie zastanawiam czy taka goraca galaretke mozna wlac na biszkopty?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
najpierw dajesz biszkopty potem mase z serkiem i na to daj jakies owoce i dopiero zalej galaretą!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zimną.... ja nie daje tężejącej bo nie jest juz fajnie płynna ale musi być ZIMNA

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tak lacze galaretke z serkiem PYCHA! na 2 galaretki dodaje 3 serki (bieluchy lub naturalne homogenizowane) wszystko dokladnie miszam aby grudek nie bylo,dodaje pokrojonego babnana w plastry lub brzoskwinie w puszce i czekam az stezeje.teraz chcialabym dodac biszkopty dlatego Was pytam kiedy moge zalac galaretka biszkopty! do tej pory robilam sobie sama galaretke z serkiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zalalam zimna galaretka biszkopty.....cholera wyplynely do gory.na przyszlosc juz wiem ze powinnam zalac lekko stezala galaretka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość musisz
najpier zalac mala iloscia galaretki zeby biszkopty sie napily a potem jak troche stezeje to wlewasz reszte

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ARA196
po co w ogóle zalewasz biszkopty galaretką? Są obrzydliwe, lepiej je czymś nasączyć np. wodą z cytryną. Na to masa zimna, owoce i galaretka też zimna. Zeby owoce nie wypływały trzeba zalać małą ilością galaretki i jak zastygnie a owoce się przykleją wlać resztę galaretki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×