Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belcia

Czy narzeczeństwo moze być wspólnie świadkami na ślubie innej młodej pary ?

Polecane posty

Gość Belcia
Czy to nie przynosi pecha ????????????????

Gość magdalenkaaaaaaaaaaaaa
ponoc przynosi bo przed ołtarzem powinno stac sie tylko raz w zyciu...na swoim ślubie

Gość stris
jednym przynosi innym nie,Ja z narzeczonym byliśmy swiadkami i teraz jesteśmy 12 lat po slubie.ale znam świadkowe pary co są po rozwodzie, Jak ze wszystkim -nie ma reguły

Gość może........
a jak ktos bierze ślub i wierzy w durne zabobony to po co ślub kościelny

Gość olkikikiki
do może.....bujaj garba

nie widze w tym zdanego problemu, widzialam duzo takich przypadkow, a ostatnio bylam nawet na slubie gdzie swiadkami bylo malzenstwo z rocznym stazem a do tego swiadkowa spodziewala sie dziecka

Gość oszalała żona
oczywiście że może. My byliśmy świadkami u naszych przyjaciół, a oni po 1,5 miseiąca już jako małżeństwo świadkowali u nas. A co do tych zabobonów ... no comments...

Gość olkikikiki
zabobony zabobony....zobaczymy co powiecie jak wam sie popieprzy w zyciu...ze moze lepiej bylo wierzyc w takie rzeczy a nie ryzykować swoje szczescie....aco do wpisu o ciezarnej swiadkowej to szczyt....

swiadkowa byla dopiero w drugim miesiacu takze nawet nie bylo jeszcze widac co do zabobonow to jest glupie. jak w XXI mozna wierzyc w takie przesady? :o

Gość Belcia
Mój brat w kwietniu żeni się i ja mam być jego świadkiem a jego przyszła żona poprosiła mojego narzeczonego aby był jej świadkiem a my we wrześniu mamy brać ślub ! Także trochę się przestraszyłam jak mi powiedziano że to przychodzi pecha ! A my z moim narzeczonym już raz się rozeszliśmy i teraz się trochę obawiam ! Wiem że jedni wierzą w przesądy drudzy nie ! Dlatego zapytałam !?

Gość jjjjjjjjmm
to że się rozeszliście już raz to na bank nie wina zabobonów :( :( jak ma być dobrze to będzie w związku dobrze czy bierzemy ślub w miesiącu z literką r lub bez i tak samo co za różnica kto nam świadkuje :( ja się z byłym raz rozeszłam na kilka miesięcy potem wróciliśmy do siebie ale tylko na chwile "dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki " i nie winie tu żadnych zabobonów po prostu to nie było to

Gość Belcia
To uważacie że nie powinnam się stresować tym i normalnie z narzeczonym być świadkami na ślubie !?

Gość lilinka2525
Ja z moim ex bylismys iwadkami na slubie znajomych i juz nie jestesmy razem. Rozpadlo sie po 6 latach zwiazku...

Gość tylko mówię
ja słyszałam że potem taka para ma problemy z własnym potomstwem tzn ma trudności z zajściem.nie wnikam czy to prawda czy nie-każdy żyje wg swojego uznania i już;)

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaany, nóż się w kieszeni otwiera jak się czyta takie pierdoły!!!! To jak w małżeństwie się coś nie uda to będziesz miała pretensje do świadków? Lub innych debilizmów............ jezu, ludzie mamy XXI wiek a piszecie jak z osiemnastowiecznego zaścianka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Anulka 13
Idiotyzmy tu wypisujecie!

Gość Iwoncia
Ja tez nie wiem czy to prześady czy prawda ! Jedni w to wierza drudzy nie ! Czasami sami uśilnie sobie wmawiamy ze tak moze być i wtedy tak sie dzieje po podświadomie do tego doążymy i jak coś sie psuje wtedy zwalamy wine na ten przesądy ze dhyby nie to byloby ok !