Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boliiiiiiiii

CO ROBIĆ? CHOROBA I ZJAZD....

Polecane posty

Gość boliiiiiiiii

Od kilka dni jestem przeziebiona. Mam ok. 37,5 C gorączki, straszny kaszel, katar, ból gardla. Nie bylam u lekarza, lecze sie sama- aspiryna, sudafet, syropy, inhalacje.... nie bardzo pomaga. Do tego przed chwilą poczulam straszny ból w okolicy lewego ucha - bolało kilka sekund, przestało a teraz czuje juz ten ból NON STOP ;( 3 dni lezalam w lozku ale od dzis mam zjazd 3 dniowy na uczelni i nie wiem co robic. Mam do tego egzamin i kolo. jestem na 5 roku. chcialabym isc na zjazd zeby nie miec zaleglosci ale czuje sie strasznie. co robic?

Miałam tak kiedyś tylko że w liceum. Byłam mega chora... zatrucie żołądkowe :O Ale w szkole na języku polskim, był akurat bardzo ważny sprawdzian. Dla mnie ważny, bo miałam zagrożenie i ogólnie musiałam go napisać. A pech chciał że się na to uczyłam i pierwszy raz umiałam :D Nie odpuściłam, poszłam, ale tylko na 2h sprawdzianu. Może też idź tylko na egzamin i kolosa?

Gość 375 to zadna goraczka

Gość boliiiiiiiii
bylam pewna ze ide na zjazd do czasu gdy poczulam ból ucha :O

37,5 ;) ja chodzilam na zajecia z 9,5 :P I nawet jeszcze troche kontaktowalam :P Piescisz sie, zeby nie isc :P Ale rozumiem ;) Tez by mi sie nie chcialo :D

Gość boliiiiiiiii
mowie wam ze chodzi mi o ten dziwny ból ucha reszta moglaby by byc oczywiscie nie wazne ze kaszle 100x na minute i smarkam non stop;/

akurat bol ucha potrafi byc dobijajacy... Raz w zyciu mialam. Ale wiesz co - nie bylam wtedy w stanie siedziec przed kompem. W ogole nie bylam w stanie siedziec :P WIec mysle, ze tak naprawde az tak zle sie nie czujesz ;) Jak nie chcesz isc na zjazd to nie idz. Proste ;)

nie zdazylabys z 100razy na minute kaszlnac, bo przecietny jednostkowy kaszel trwa dluzej niz 1 sekunda :classic_cool: Widze, ze masz tendencje do przesadzania :D

Gość JESTESCIE
POPIERDOLENI DZIEKI