Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna niesamowicie

ale jestem zdolowana dzis...

Polecane posty

Gość smutna niesamowicie

z facetem sie nie uklada, nie chcemy tego samego, klocimy sie, w pracy zawalam robote bo jestem rozkojarzona i zmeczona, wsyztsko jest negatywnie

...zapomnij przynajmniej o tym fiutku i zajmij sie soba i zobaczysz jak wszystko ulozy sie:):)

Gość smutna niesamowicie
hej angel.. staram sie ale wlasnie nie moge skupic sie na sobie przez niego, niby planujemy zycie razem ale ciagle cos nie tak:/ i ogolnie mam dola jak rzadko..

....moze ten dol jest spowodowany pogoda?:P Wiem,wiem,ze nie tak latwo nagle nie myslec o NIM:/ Zwiazek wlasnie polega na wzlotach o upadkach......latwo jest upasc ale sztuka jest sie podniesc

Gość malalinka
pogoda. mi sie wczoraj zyc nie chcialo. :) bedzie lepiej

Gość smutna niesamowicie
ech dzieki dziewczyny, bo z rana mysle ze zobojetnialam,w poludnie opadam z sil zupelnie ,a mysli mnie przytlaczaja,a wieczorem pewnie wpadne w histerie jak przed okresem

Gość malalinka
a wieczorem bedziesz plakac :P taka pogoda :P

nie,nie szkoda zdrowia na łzy....wieczorem lepiej wyjdz z kumpela na jakis wypad i wypij sobie % badz w domku wypij np,winko:D

Gość smutna niesamowicie
o i to jest mysl, spotkam sie z kims, a anwet jak sobie poplacze to lepiej z kumpela niz samej, ech nie znosze takich nastrojow:/ wolalabym przespac taki dzien

bedziesz spala w trumnie ale to jeszcze troche czasu wiec teraz zyj pelna piersia i korzystaj z zycia jak tlyko mozesz:D jak najwiecej :D