Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kologlowy

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość kologlowy

pytanie moze glupie, smieszne, ale tak jakos przyszlo mi do glowy.chcialem zapytac sie jak to jest z wasza bielizna. chodzi mi o to, ze zauwazylem ze zony bielizna czasami jest zupelnie czysta a czsami dosc zabrudzona.widoczny jest pasek zabrudzony od cipki.czy to oznacza ze zona mnie zdradza i ma czasami zabrudzona bielizne ze sluzu po seksie?

Gość chyba jestes bezgowy

Gość alison11
eheheh a czy kobiecy sluz wydziela się tylko podczas sexu:D wracaj na lekcje biologii

Gość olula
to niekoniecznie musi być zabrudzenie po seksie. Ja jak jestem podniecona, co zdarza mi się często, ale nie zawsze prowadzi do skesu, to też mam później zabrudzoną bieliznę. Norma ;-)

Gruczoły przedsionkowe wokół ujścia pochwy wydzielają śluz cały czas. Nie tylko gdy kobieta uprawia seks.

Gość kologlowy
czyli czasami moja zona sie podnieca w pracy?:)

ilosc sluzu w czasie cylku u kobiety sie zmienia. w czasie owulacji jest go najwiecej i stad te plamy. nie masz zadnego pojecia na ten temat?

Gość kologlowy
mysle ze mam, ale to nie zalzy od cyklu. np.wczoraj nie miaja, dzisija bedzie miala i jutro znowu nie bedzie miala

Gość olula
Pewnie się podnieca w pracy, ale to nie znaczy, ze zdradza... Wisz, mi wystarczy wymownę spojrzenie nieznanego przechodnia na ulicy i nogi mi miękną, a co za tym idzie... śluz... ale lubię to, mąż ma później wesoło ze mną ;-)

a moze na przyklad ta bielizne co miala wczoraj nosila krocej a ta co dzisiaj nosi od rana? dlatego jest go wiecej boze, jakby moj facet na takiej podstawie oskarzyl mnie o zdrade to chyba bym go smiechem zabila :o

Gość kologlowy
ale ja nie oskarzam o zdrade tak sie tylko chcialem zapytac czy inne kobiety tez tak maja

Gość kologlowy
ciekawe jak to jest z tymi kobietami, ktore nie nosza bielizny?

te zabrudzenie wynika ze śluzu który w różnych dniach cyklu wydobywa się z pochwy w różnej ilości

Noz kurva co za matoł !!!! jak by mi mąz sprawdzał brudną biueliznę która wrzyciłam do kosza, to bym mu chyba dała z liścia paszczu 😡 ale mu nie dam, bo codziennie po sciągnięciu ją ręcznie przepieram :P

kologlowy---> a paier toaletowy którym sobie doope podciera tez sprawdzasz ? 😡 zal.pl :o Ty się lecz za wczasu chłopie, bo to się może nasilac i zniszczysz kobiecie życie :o