Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele i pomarańcze

Jak to jest, że faceci tylko o mnie marzą, ale nic w tym kierunku nie robią?

Polecane posty

Miałam plany, których nie mogłam zmienić. Ale chodzi mi też o tych byłych, którzy kiedyś mnie olali. Teraz ja nawiązałam kontakt, pisałam do nich, a mimo to, nie chcieli się ze mną umówić.

Nie no, właśnie cały czas planujemy z nim razem kiedyś poimprezowac, ale narazie to nie wychodzi. Ja z nim dalej popisuje, lubimy się bardzo.

"Ale chodzi mi też o tych byłych, którzy kiedyś mnie olali" nie ma sprawy, wyjaśnie - też o Tobie nie marzyli tak, jak sądziłaś :P

No to co zrobić, żeby jednak marzyli :D

to ja wystąpię w charakterze cioci dobra rada: wabić trochę, wabić;) np. ten sylwester - miałaś już te swoje plany, ok; ale można było np. w trakcie imprezy wysłać mu smsa chociażby... jakieś tam sru tu tu tu, majtki z drutu, ale może by pomyślał, że o nim myślisz i ma jakieś szanse i działałby jakoś dalej... a może nie;) i tyle

i po cholerę Ci to, żeby koleś, który Cię olał marzył o Tobie?? olał, to olał - i sprawa zakończona...

Bo jeden z nich mi się podoba :/....

Autorko--->>>jesli podoba Ci sie facet,ale on Cie olewa to i tak nic z tego nie bedzie:)Przerabialam to:)Dalam sobie spkoj z czego bardzo sie ciesz:-D Trzeba miec swoj honor;) nie ten to inny....;)

Gość 33333333
a ja ci powiem tylko tyle, ze jak facet jest naprawde zainteresowany to wykazuje inicjatywe, zeby zblizyc si edo kobiety, ktora mu sie podoba. Nie musisz nic robic, po prostu badz, wygladaj najlepiej jak potrafisz, badz mila, usmiechnieta, wystarczy. Faceci sa wzrokowcami i gapia sie na ladne kobiety, na ich nogi, biusty, wlosy i nie znaczy to NIC. Poczekaj troche na swojego ksiecia, bywaj na imprezach i tam gdzi mozesz spotkac facetow ale nie probuj sie narzucac ani wzbudzac ich zainteresowania.

ale może Ty mu się nie podobasz (skoro Cię olał, nie startuje do Ciebie, itd); tak bywa;) i mówi się: trudno, i żyje się dalej:)

To jest z nim długa historia, on ogólnie olewa dziewczyny :/

To jak się dzisiaj zachowywać na imprezie, żeby kogoś złapać ? ;) Pozdrywać, czy być niedostępną?

to trzymajcie za mnie kciuki :P

Gość czech
"Pozdrywać, czy być niedostępną?" i nadal nic nie zrozumialas zadajac takie pytania :( przeczytaj moze jeszcze raz tekst komicznego, moze zrozumiesz

Będę sobą, czyli taką, jaką mnie nie znacie i dlatego właśnie kogoś zerwę :)

Gość 33333333
wkrecasz sobie jakies bajki, ze faceci o tobie marza... Oni nie marza o TOBIE tylko np. o bzykaniu. Lepiej Ty daj sie zerwac, i to nie za predko i nie od razu, jak chcesz miec faceta, ktory za toba bedzie szalal naprawde i na dlugo a nie tylko do nastepenj imprezy.