Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koookkaaaaa

Chudy i gruba

Polecane posty

Gość koookkaaaaa

No kurcze kochamy się. Ale jest pomiędzy nami różnica 20 kg. Czasem myślę, że mimo, że on mnie akceptuje kocha to kiedyś nadejdzie koniec... Jesteśmy razem już rok. Seks mu też sprawia ogromną przyjemność. Uwielbia się ze mną kochać. Często podczas przebierania się staram się kryć, albo gasze światło. No, ale on i tak mówi, że jestem piekna. Mam okropne ciało. Celluit duży. Nie mam figury. Mam wciecie w talii okej, ale duzo tluszczyku i koslawe kolana. To on raczej woli sie kochac niz ja to on czesciej prowokuje takie sytuacje. Mimo wszystko obawiam sie ze kiedys zacznie dostrzegac moje mankamenty. A co ja urodze dziecko przytyje kolejne 20 i tym razem przekrocze 100. Eh. Staram sie odchudzac, ale to nie jest proste. Myslicie, ze powinnam zaufac mimo wszystko. I obawy odrzucic. czuje, ze on mnie kocha. Swiata poza mna nie widzi. Ale czy taki zwiazek ma przyszlosc? Jego koledzy mają naprawde super zgrabne laski. A ja taki tłuk. Czasem wstydze sie z nim chodzic na jakies spotkania, bo pomysle, ze mu wstydu narobie. Eh..

Gość no coz......
To wez sie za siebie, zadbaj. Zmien sposob odzywiania, uprawiaj sport. Zrob to dla siebie, dla wlasnego lepszego samopoczucia!

Gość Kleomija
Kochana, dlaczego zatruwasz milosc takimi myslami? Kochacie sie. To jest wazne. Co bedzie, to bedzie... Wierz mi chude tez maja dylematy, czy mnie nie zostawi, czy.. Wazne jest, aby zaufac i poddac sie uczuciu. Tego ci nikt nie odbierze, wiec nie psuj sobie szczescia. I jeszcze jedno- mialam kolege, chudzielec przeokropny, ktoremu tylko dobrze wyposazone panie sie podobaly. Byl dlugo z fest kobita (swietna babka, tak przy okazji), rozstali sie z zupelnie innych powodow niz jej tusza.

Skoro na starcie nie przeszkadzała mu twoja tusza, to raczej nie masz powodów do obaw... tym bardziej, jak wezmiesz sie za siebie i zrzucisz z 10 kg dla zdrowia :)

Gość Kleomija
I jeszcze jedno. Odnosnie tego kolegi i jego zwiazku. Nikomu do glowy by nie przyszlo wysmiewac sie z nich, czy z niej. Z okobity to az seksem kapalo. Zawsze swietnie zrobiona, inteligentna, rozesmiana. I az bilo od nich obojga, ze sie kochaja. Tusza nie ma tu nic do rzeczy. Ty raczej zadbaj o swoja samoocene. Tu jest pies pogrzebany. On cie uwielbia. Pouwielbiaj sie tez troche. :)

Gość a ja mam gdzieś
hmmmm, jest mały % facetów, którzy lubią takie puszyste ciała, może do nich należy ten Twój?

Gość kokkkaaaaaa
Dziękuję za miłe słowa. Ja jestem wiecznie na diecie. Ale efekt taki, że tylko wagi stoi w miejscu, a nie spada. No,ale dobre i to. Staram się mu podobać. Zawsze umalowana tak jak lubi, wlosy tak jak lubi:) Ehh ale coś mi nie daje spokoju. Byłam szczupła to z takim ifrajerami się zdawałam. A teraz poznałam cudownego chłopaka i nie mogę mu dać tej przyjemności z szczupłej kobiety. Czemu go nie poznałam 30 kg temu..

Gość a ja jestem chuda i też źle
:) a ja życzę naprawdę dużo wiary w siebie, bo to chyba podstawa. a takich facetów myśle że jest więcej niz mały % . ja z kolei jestem chuda i tez mnie to denerwuje. najważniejsze to dbac o siebie :) Ja bym an twoim miejscu zapisała się na jakiś basen czy coś. osobiście choć jestem dziewczyną lubię pulchne zadbane kobiety :) pozdrawiam :)

Gość Kleomija
koookkaaaaa zaraz ci nastrzelam! Skoro on poznal cie juz z twoimi kilogramami, to znaczy, ze mu sie taka podobasz! Moze nie zwrocilby na ciebie wogole uwagi 30 kilogramow temu. Mowie ci babo jedna uspokoj sie i nie szukaj dziury w calym. Bo tylko psujesz sobie najfajniejsze momenty zycia. Dbaj o siebie i przestan sie zadreczac.

Gość koookkaaaaa
do tego mam jeszcze jedną wade :( popuszczam w czasie seksu... :( ale mój chłopak mówi że kupa jest nawet seksi :)

Gość atrakcja wieczoru
boze, podtrzymaj diete i zacznij uprawiac sport, skoro ci zle.

A wiesz dlaczego teraz poznałaś takiego co naprawdę Cię pokochal? Bo kiedy byłaś szczupła faceci mogli patrzeć tylko na Twój wygląd i umawiać się z Tobą żeby się z Tobą tylko po to przespać czy pochwalić się kolegom.Ten widocznie pokochał Cię ze wszystkimi Twoimi wadami . Oczywiście jeśli nie ma w tym innego interesu np. Twoich pieniędzy itd

A wiesz dlaczego teraz poznałaś takiego co naprawdę Cię pokochal? Bo kiedy byłaś szczupła faceci mogli patrzeć tylko na Twój wygląd i umawiać się z Tobą żeby się z Tobą tylko po to przespać czy pochwalić się kolegom.Ten widocznie pokochał Cię ze wszystkimi Twoimi wadami . Oczywiście jeśli nie ma w tym innego interesu np. Twoich pieniędzy itd

Gość bonittka
okkka, ciesz sie i nie wymyslaj, bo trafilas na prawdziwego skarba! jesli chcesz zrzucic troche kg, to zrob to dla siebie, ale nie stosuj zadnych drastycznych diet, bo na bank waga wroci. Badz pewna siebie i nie przejmuj sie docinkami chudych kobiet, ktore nie moga zdzierzyc faktu, ze swietny facet wybral gruba, a nie takie \"doskonalosci\" jak one:D