Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszz

Co to moze oznaczac?

Polecane posty

Gość tomaszz

dziewczyna na czacie po pokazaniu jej fotki nie napisala ze jestem przystojny czy ze jej sie podobam tylko ze jestem mily.to oznacza ze nie jestem dla niej atrakcyjny i nie mam u niej szans jako facet?jak to rozumiec?

Gość kradniesz tory
hmm... weź wyluzuj każda dziewczyna pisze ci to samo?? czy po prostu rozmawiałeś z jedną dziewczyną na czacie i tak cie to przejeło że nie przypadłeś jej do gustu?? xD

Gość zszokowana lekko
czasem kobiety nie daja po sobie poznać, że im się spodobałeś i nie napiszą ci, że jesteś przystojny. Jeżeli ta dziewczyna dalej z tobą chętnie gada, jeżeli znajomość dalej się rozwija to prawdopodobnie się jej spodobałeś.:)

Gość tomaszz
no piszemy dalej poznalem ja tydzien temu ale troche mnie zaskoczyla mysallem ze inaczej troche to wyrazi

Gość tomaszz
no jezeli jej sie spodobalem to powina komplementowac

Gość jkh
widocznie jej sie nie spodobales

Gość tomaszz
no tez cos mi sie wydaje ze jej nie przypadlem do gustu:(

moim zdaniem slowo mily oznacza ze w ogole jej sie nie spodobales jak w ogole mozna po obejrzeniu fotografii odniesc wraznie ze ktos jest mily? po rozmowie to rozumiem, ale po foto???

Gość czerwone korale
pokaz fote ocenimy

ja wrzucisz fotkę to Ci powiem, czy "miły" to unik, czy tylko brak wylewności i delikatnośc w wyrażaniu opinii :)

Gość ffgf
zamiast o tym nam opowiadac od razu mogles dac fote

Jak mi sie facet z fotki spodoba to nic nie pisze na temat jego wyglądu,jak mi sie podoba średnio to pisze Mu ze jest miły.

Gość tomaszz
to troche dziwne ze nic nie piszesz bo ja to rozumiem ze to oznacza calkowita olewke,a jakci by sie bardzo spodobal to tez nic nie piszesz?

Gość mmmmmmmonika
tomasz-skad jestes?ja tez szukam faceta:)

Gość tomaszz
ok czestochowy a ty? i ile lat?:)

Gość mmmmmmmonika
24 lata z pomorza jestem

Gość tomaszz
no ja troszke mniej

No własnie jak mi sie barzo spodoba to tym bardziej nie pisze nic na temat jego wyglądu:O Wtedy staram sie Go na tyle zainteresowac sobą by wykazał jakąś incjatywe i chciał sie umówić . No tak jakoś mam ,,,jak mi nie zależy to komplementuje a jak zalezy to milcze. Ale moze ona jest inna.

Gość tomaszz
a Ty Sami ile masz lat?

każda kobieta inaczej wyraża uczucia - jedna nie boi się słów typu "pociągający", "zniewalający", "przystojniacha" ... itd., ale sa takie, które wolą je zastapić słowami "miły", "sympatyczny", "ciekawy"

30 lat :P No ale z drugiej strony to tylko zdjęcie ,wiec lepiej milczeć niż na spotkaniu sie rozczarować. Logika... podoba sie --chce go zobaczyć na żywo,usłyszeć itd.Zdjecie mam komplementować i to przeważnie wysyła sie ładne z okresu wakacji:P

Gość ps.zielona
Tomek, co ty narcyz jakiś jesteś ? to faceci komplementują a nie odwrotnie :) poważnie - to się jej zapytaj jak jej się podoba twoja gębuchna bo może się wstydzi. A jeżeli z tobą czatuje to widocznie na ciekawe tematy z nią gadasz.

Gość czarnula210
ja tak mówię o facecie gdy ma przyjemny wyraz twarzy a niekoniecznie mi się on podoba

Gość zapytaj ja

Gość brygidka 199
kiedys pisałam z chłopakiem, postanowilismy powysyłac sobie swoje zdjęcia.ja wystrojona w najmodniejsza bluzkę umalowana by jak najładniej wyglądać a on mi wysłał mi swoje zdjecie zrobione samemu sobie z góry... wyglądał strasznie, chodziaz tak naprawde wcale nie był taki zły ( widziałam go kilka razy). chyba z godzine kombinowałam co mu napisać zeby go nie urazic. nie mogłam napisać ze jest przystojny i swietnie wyszedł bo wyszedł okropnie, w koncu napisałam mu "No w koncu doczekałam sie twojego zdjęcia. jak miło cie znowu zobaczyc" Sama nie wiem czy dobrze czy źle,ale tak neutralnie:P