Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka z dobrej pensji

Kafeteryjny klub panienek z dobrych domów

Polecane posty

Gość lala_niemalowana
Cześć! Przyznam że jestem z tak dobrego domu że zastanawiam się czy dziewczynie wypada tu zajrzeć i zostać, w mieszanym i tak zabawowym towarzystwie. Spodziewałam się przecież samych panienek i poważnych konwersacji.

Gość Lala_niemalowana
Hoho, frywolne pseudonimy, wymiana zdjęć, nieomal flirty, dwuznaczności... Panienki, tym waszym domom to wstyd przynosicie. Zatem znikam.

Tak sobie tłumacz👄w końcu jesteś blondynem wiec myslenie nie jest Twoją mocną stroną:P potem Ci podokuczam teraz

Pojde na topik i napisze Kobiecie by poprosiła o fote Miśka. Ty sie wymieniasz ona chyba tez może to robić? Jasne ze czerwona widziałem :P:P:P imperia,sami ...wcale mnie nie zamkneli w kozie tylko zwiałem sobie wczesniej z pracy :P

No to Ci powiem ze to rozjaśnione jest cool dobra jesteś brunetem albo kameleonem:O:P

Bracie nie widzę przeszkód..ale odeślij..I albo będę spokojniejszy albo sie załamię Juz mozesz zaczac szukac cegły i rzeki :P:P:P to wyslij mi na meila ,to ci odesle jak wróce z libacji alkoholowej :) trzymta sie 🖐️

O żesz myślisz Imperio ze Ja wiem....to niegrzeczny chłopczyk?:O

Potem wyślę Bracie:P Tak sami jestem kameleon:P..farbuję sie co tydzień:D Imperio:)..tak wysyłam nie swoje foty:P Prawiczkowi wysłałem Cristiano Ronaldo bo mówi,ze wyglądam jak piłkarz:D:D

panienka ma wydawac okolo 3 tys euro miesiecznie jezdzic np nowym oplem vectro(tzn co 2 miechy wymieniac auta!) hmmm no to ja taka osobka jestem