Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male pytanie mam...

ubezpieczenie samochodu

Polecane posty

Gość male pytanie mam...

Czy jak na ubezpieczeniu mam inne dane to to jest wielki problem w razie czego?? Zakladam, ze nie bede musiala znow przez caly rok wykmowac tego papierka... Ale w razie jakby co? Moglby sie czepic policjant?

Gość male pytanie mam...
nikt nie wie?

Gość malinka1234578
a dlaczego masz inne dane?

Gość male pytanie mam...
No pani co pisala polise sie pomylila. To glupie literowki. Jak ktos nie bedzie wnikal to sie nie doczyta. Ale mi przy odbiorze kazala sprawdzic to sprawdzilam. Ale to chyba nie jest bardzo istotne, nie?

nie, nie jest to takie istotne,jeli nr rejestracyjny, vin (nadwozia) i z z grubsza to co mowisz też się zgadza to nie powinno byc żadnego praclemu.Jednak,mimo wszystko, proponowałabym udac się do ubezpieczyciela i niech Ci aneks wystawią ,to nic nie kosztuje a będziesz miała juź wszystko tip top :)

Gość male pytanie mam...
wlasnie machnela sie w numerze rejestracyjnym i w numerze silnika chyba, czy czegos tam (moze nadwozia - taki dlugi). Wlasnie tego chcialam uniknac - ponownej jazdy tam. Bo bylam osobiscie. Przy niej powiedzialam, ze zle ale sie spieszyla. Jednak wrocilam do domu i mi to spac nie dawalo. Na drugi koniec miasta prawie musze popylac. Wolalabym nie.

Gość male pytanie mam...
No przeciez nie jestem na NIE "bo nie". Ale czasami dla swietego spokoju sie cos robi, a okazuje sie to zbyteczne. Wiec liczylam a to, ze mi ktos powie czy jest to az takie istotne, ze ktos sie moze przyczepic (w ogole zakladajac, ze kiedykolwiek wyciagne tego papiera, wole nie ;) )

Gość male pytanie mam...
to jednak mowisz, zeby jechac i poprosic o poprawienie, tak? Choroba, zla jestem, bo znow wolne musze brac, przez glupia literowke no :O to sie nie dziw, ze szukalam zaprzeczenia moich obaw i watpliwosci ;)