Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

call centre-ktos pracowal?

Polecane posty

dzisiaj bylam na rozmowie, zaproponowali tylko 8.20/godz netto i nie wiem czy sie zdecydowac

no walsnie nie wiem, bo jakos nie mam ochoty dzwonic po ludziach przez 8 godz za jedyne 1200 zl :\

Ja też zaczynałem od telemarketingu praca przejabana, ale można naprawdę się wyszkolic i być później dobrym hanlowcem. Dobry telwemarketer spokojnie w życiu da sobie rade w innyc zawodach Trzeba od czegoś zacząć bo nikt nie jest dyrektorem w pierwszej pracy :)

Gość umpampampa
nie! to okropna praca, już po kilku dniach czułam się jak automat gadający bez sensu w kółko te same rzeczy, jeszcze do kompletnych idiotów. nigdy więcej

ja pracowałam przez wakacje... mecząca robota starsznie mimo ze siedzisz tylko i gadasz, ale cie ludzie opierdzielają... wkurzające...a ty musisz być miła i sprzedać oferte...

Moze dlatego że byłem w tym dobry to nei mam asz takich złych wspomnień. W telemarketingu można nauczyć się jak szybko wcinąć bajere , to nie tylko przydaje sie w innych zawodach, ale i w poszukiwaniu pracy. Rozmowy w sprawie pracy stają się dużo łatwiejsze, człowiekownie nigdy nie brakuje słów i nie daje się zapędzieć w kozi róg Telemarketing to ciężka praca, lae dobra szkoła