Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulu1985

Bulterier-szukam suczki do dopuszczenia małopolska

Polecane posty

Mam bullteriera,ma 16 miesiecy,poszukuje bulla-suczki,aby móc dopuscic swojego psiaka pomoze ktos??

Gość piesek w kratkę
A twój piesek rodowodowy jest?

Gość bullterier
a pozniej te szczeniaki wyladuja w schronisku

Gość leć wypłać reszte kasy
ale po co ci suka?? wykastruj pieska. zdrowiej będzie

Gość dfghn
daj ogloszenia na gratce , allegro itd :P

szukam suczki zeby dopuscic w celu uspokojenia mojego psa,nie dla kasy czy szczeniaków... co za ludzie,nawet nie potrafią zrozumiec ogłoszenia...Nawet przed sterylizacją piesek powinien sobie ulżyć,znajomy weterynarz mi o tym powiedział

czesto sa ludzie co mają suczki i szuakją pieska w takim samym celu,a nie odrazu jakies pseudo chodowle,mam bulka i jestem z niego szczesliwy,nie po to zakupiłem psa zeby zakładac jakies chore chodowle!!

Gość jasne glupoty
gadasz albo weterynarz glupi, ulzyc sobie, hehe dobre sobie, ciekawe co pozniej ze szczeniakami, za malo bezdomnych psow jest, aby kolejne produkowac?! Wykastruj kundla, bo nie ejst rasowy, tylko wygglada jak bulterier skoro rodowodu nie ma, to się od razu uspokoi i hormony przestana buzowac.

co za ludzie..... bez kometarza, Jesli znajdzie sie ktoś kto rozumie o czym pisze,niech sie odezwie...widac nie pisze z pasjonatami bulterierów

Gość jasne glupoty
bulteriery to sa piekne psy, daltego powinny byc tylko rodowodowe, z hodowlii, aby mozna bylo zachować jak najlepsze cechy tej rasy, skad wiesz, ze twoj peis nie ma zadnego skrzywienia a suka, z ktora go skrzyzujesz rowneiz nie ma jakiejs wady, ktróa wykluczałaby ja od bycia reproduktorem. Postepujesz bezmyslenie i samolubnie, wykastruj psa i to nie jest bulterier a pies, ktory wyglada jak bulterier - o rasie swiadczy rodowod a nie wyglad, nie ma czegos takiego jak pies rasowy bez rodowodu, rasa=rodowod!!

filozof sie znalazł... nie łapiesz o cczym pisze wiec spadaj i nie zasmiecaj mi tematu!!Skoro taki jestes uczony to na uczelnie wykłady idz robic!!

naucz się pisać,a tępak to twój stary poniżając innych ludzi poniżasz sam siebie...myślisz ze jesteś lepszy,ale w głowie ci sie jebie!!spadówa !

Gość no nie..
myslisz ze jeden sex w zyciu twojego bulteriera go uspokoi ? :) zle myslisz jezeli go pozniej nie wykastrujesz bedzie zawsze szukal suczek i bedzie napewno bardziej pobudliwy .... bo to dziala w odwrotna strone niestety jak juz zacznie to pozniej nawet na twojej nodze bedzie to robil :)

Gość fajnego masz weta
sory. nie ważne czy rasowy z rodowodem czy nie. wykastruj go. jeden numerek go nie uspokoi. pies na chcicy może być agresywny. szkoda go. rachu ciachu i po bólu:)

kim jesteś pomarańczowy? wetem? chciałam dodać coś od siebie, ale widzę, że Ty już napisałeś/aś po krótce o co chodzi :)

zapewne tak zrobie,tylko myslałem ze znajdze kogos ze suczką o podobnym problemie...

Gość nie_rozmnazaj
jezuuuu, skad sie tacy ludzie biora??? po 1e: w tytule jest klamstwo! bo nie masz bulteriera tylko kundla, skoro nie ma rodowodu, po 2e: przejdz sie do schroniska i popatrz ile tam za kratami siedzi kundli i pseudorasowcow umierajacych na choroby, z tesknoty, albo zywcem zagryzanych przez inne psy. wiekszosc tych pieskow pochodzi wlasnie z celowego rozmnazania - "zeby piesek sobie ulzyl". one rodza sie po to by miec pisklo na ziemi, a przyczyniaja sie do tego tacy ludzie jak ty!

Gość nie_rozmnazaj
by miec pieklo*

wez i spadaj człowieku i nie pisz mi tu wiecej,wali mnie twoje zdanie na ten temat!!jesli masz ochote to załóż własny temat i tam bazgraj sobie do woli!!

Gość hm///
a wes sie uspokoj maja racje;/ tak zaplacisz komus za to zeby twoj pies sobie poruchal a ten sie zgodzi tylko dla kasy a psy albo do schorniska albo jeszcze gorzej do lasu czy utopic udusic;/;/

Gość hm///
ja nie mowie zeby sobie nie poruchal;]:P ale upewnij sie ze te psy zostana rozdane dobrym ludziom:)

oczywiscie,pieski moge sobie zabrac,mam mase przyjaciół którzy z miłą checia zaboirą sobie szczeniaka!

Gość kanapkaa
To jest przerazające... Jestes w wieku mojego faceta..a jesteś tak cholernie niedojżały... Ulżyć sobie.. no dobre sobie.. Jeśli chcesz mieć takiego psa najpierw dowiedz sie czegoś o funkcjonowaniu psiego organizmu i o tym jak o niego dbać.. A nie uważasz ze skoro jeden vet Ci powie to już jest świetość.. Byłam u 2 weterynarzy.. tak sie znali ze mi prawie psa wykończyli! może warto zmienić tego lekarza?

o boze,pomijając fakt ze mam juz psa,to wiem jak sie nim zajmowac,okaleczyc zwierze to nie problem,niektórzy uwazają ze to normalka wykastrowac psa,dla mnie to nie jest zbyt normalne i juz,uwazam ze to jest troche nie fer...poszliscie troche za głeboko w temat,poprostu myslałem ze znajde tutaj kogos kto kocha psy i ma podobny problem,jesli dalej chcecie mnie obrażac to dajcie spokuj bo nie tego szukam,mam nadzieje ze znajde kogos kto mnie rozumie,jest wiele takich ludzi pozatym nie wiem dlaczego odrazu wszyscy na mnie najechali jak na jakiegos typa bez serca,nie jestem do tego zdolny aby topic czy wywalac szczeniaki do lasu...mam rozum i olej w głowie....prosze jeszcze raz nie zasmiecajcie mi tematu swoimi uwagami na ten temat