Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulu1985

Bulterier-szukam suczki do dopuszczenia małopolska

Polecane posty

Gość kanapkaa
P.S.. bardzo mocno kocham zwierzęta, i mam również do nich duży szacunek. A Ty nie zachowujesz sie jak byś to samo czuł. Wrecz przeciwnie.

Gość pommarannncza
nie uważam żeby robił coś złego :) sama mam hodowle psów bez rodowodu i krzywda nikomu się nie dzieje :P jak zulu nie da swojego do suki to da ktoś inny a z reproduktora pare zł wpadnie do kieszeni ;)

yhy ja nie moge dopuscic psa bo w twoim rozumowaniu mam za mało lat,hehe dobre ... i kto powiedział ze do jakis walk psów beda młode?Co ty wiesz wogóle babo jak sie tak wyrarze co?Kazdy co jest młody to odrazu musi miec takiego psa do celów nie zgodnych z prawem??walnij sie w głowe i daj sobie spokuj z takimi uwagami...

nie masz hodowli, tylko pseudohodowle, a to znaczna roznica. Hodowla ma cele, ktorymi nie jest tylko produkowanie kolejnych pokolen.

dziekuje pomaranczowa :) widze ze wiesz o co chodzi,przynajmniej Ty rozumiesz co mam na mysli,nie kazdy jest z załozenia zły i niedobry,mnie tak ocenili zapewne po tym ile mam lat,jest to chore...

sama jestes speudo... nie rozumiesz ludzi to nie pisz na ten temat i tyle!!

Gość jezuuuu...
''mam hodowle psów bez rodowodu i krzywda nikomu się nie dzieje'' wiesz ile chociazby w Polsce jest bezdomnych psow? wiesz jak wyglada wiekszosc schronisk, w jakich warunkach żyją psy? ile umiera na choroby, ile zostaje zagryzionych, ile przebywa w ciasnych klatkach, przepelnionych boksach, ile miesiacami nie wychodzi z budy, bo sie boi? umiesz mnożyć? chyba nie. pies rasowy ma udokumentowane pochodzenie i tym sie rozni od mieszanca. w schroniskach przez takich ludzi jak ty jest pelno 'mixow' , 'psow w typie rasy' bo komus sie zachciało rozmnażać dla kasy, przyjemnosci lub dla 'ulzenia pieskowi'. i to niby wielcy milosnicy zwierzat. pojdzciedo schroniska na wolontariat, podstawowa zasada tam panujaca to rasowy=rodowodowy czyli zero rozmnażania kundli. STERYLIZACJA/KASTRACJA przede wszystkim!!!!

Gość kanapkaa
Kolega powienien sie nauczyć czytać ze zrozumieniem. Nie napisałam że jesteś za młody tylko ze byłam ździwiona Twoja bezmyślnością mimo Twojego wieku a to już jest różnica i to wielka. Myślenie że jak ja nie dam to ktoś inny da jest dla mnie smieszne.. Porównać można do tego to że ja moge kogoś okraść bo i tak może to ktoś inny zrobić a przynajmniej sie zarobi co nie? Prosze bardzo.. rozmnażajmy zwierzęta za każdym razem jak ktos uzna że pies, kot czy tam świnka morka ma ochote.. a wtedy to sie zacznie zabawa.. kiedy w schronisku zwierzęta nie będą sie mieścić.. w pewnien sposób juz tak jest. Ale co tam.. kolege gówno to obchodzi prawda? Własa dupa jest ważniejsza

powiedziałem daj spokuj....otwórz sobie własny temacik SPADÓWA!!!!!!!

ale z was sa downy.... odwal sie i tyle !! Powiedziałem ze mam komu dac szczeniaki,niech cie o to głowa nie boli!!Ja nie bede okaleczac psa,on ma dom i nie mieszka w schronisku!!masz jakies halo z tym schroniskiem babo...

Gość jezuuuu...
''powiedziałem daj spokuj....otwórz sobie własny temacik SPADÓWA!!!!!!!'' oczywiscie...prawda w oczy kole ale najwazniejszy jest twoj cel. taaaak wielka milosc do zwierzat.... mój pies jest kastrowany i wszystko z nim ok, przed kastracją był taki sam jak teraz. ale co, wstyd przed znajomymi sie przyznac, że kastrat? pracuje w małym prywatnym przytulisku gdzie na 70 miejsc jest 120 psów i masa poupychanych w lecznicach i domach tymczasowych...a komfort życia tych zwierzat szkoda gadać....... najwieksze polskie schronisko w Warszawie - 2000 psów......... po co dorabiać kolejne?

Gość kanapkaa
właśnie... ON ma dom.. Wielki miłośniku zwierząt.. Twoje przyszłe szczeniaki może czekać inny los ale Ciebie to gówno obchodzi

o co ci chodzi z tym schroniskiem!!dlaczego z wychodzisz z załozenia ze psy zostaną porzucone czy cos w tym stylu??Wiem jacy sa ludzi,kupia szczeniaka a puzniej go wywalą czy utopią,halo halo nie należę do takich ludzi,ze mam psa bez rodowodu nie oznacza to ze nie dbam o niego,chodzi na szczepienia,na czyszczenie uszu,paznokcie tez mu przycianją,dbam o mojego pupila i potrafie zapewnic mu ciepły i przytulny dom,skoro chce go dopuscic to jestem gotowy na konsekwecje,

Gość ktosia..
czytam wasze wypowiedzi i odnoszę wrażenie że niepotrzebnie dorabiacie do tego jakąś dziwną ideologię

kanapka-poczytaj sobie wczesniejsze posty a puzniej pisz...była mowa ze szczeniaki mam komu dac.... ZONK!!

naprawde znalezli sie obroncy zwierząt nie rozumiecie o co chodzi to nie piszcie!

Gość duisfhdkjsf
przeciez chlopak pisze, że ma komu oddać szczeniaki ;/ ale wiadomo, dla zasady lepiej zgnoić ja chetnie dopusciłabym twojego bulika ale moja sunia to husky wiec nie wiadomo co by wyszło ;P poza tym jest świezo po zastrzyku antykoncepcyjnym a dla autora szacunek że kocha swojego psa i dba o niego a nie jak ujadajace pierdolce z forum które jedyne co potrafią to ględzic o schroniskach, macie z tym problem bo nie wezmiecie psa do siebie i nie zapewnicie mu domu tylko bezczynnie patrzycie jak psy biedują w schroniskach

ktosia-mozesz powiedz Ty cos na ten temat,jesli czytałas od początku ;)

Gość jezuuu......
ktosia- zapraszam na warszawski Paluch- 2000 psów- nie tylko \'zwykłe\' kundle ale i owczarki, wysyp amstaffów, boksery, jamniki i masa innych \'ras\'- z nieba one nie spadają!

duisfhdkjsf- dziekuje za poparcie,widze ze wkoncu ktos sie normalny wypowiedział :) a husky to sliczne psiaki hehe wolał bym nie wiedziec co by wyszło z takiej mieszanki,jednak ze wole bullka suczke hehe

jezuuu- to zabierz sobie kilka do siebie i bedziesz spełniona... co za baba...sorry bez kometarza

Gość kanapkaa
UCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM.. nikt nie naskakuje na Ciebie że dbasz o psa czy nikt tego nie podważą!! Rozmowa jest o tym że chcesz go rozmnożyć bo Twoj pies chce sie wyżyć!! I o to sie kłótnia!

kanapka,moze ty chcesz sie wyżyć!!a ty bedziesz cnotka do slubu moze tez sie wysterelizujesz co??To normalna potrzeba psa zeby sobie postukac,nie mam zamiaru go kakstrowac dla ,nie to okaleczania psa wiec szukam suczki dla mojego psa,tak trudno to załapac?

Gość ktosia..
też miałam reproduktora, tyle że to był perski kot a nie pies. z tego co wiem wszystkie kociaki trafiły w dobre ręce. jeśli chodzi z schroniska, to się zgadzam że można znaleźć wiele rasowych zwierząt, ale o to trzeba winić bezmyślnych właścicieli, inaczej trzeba byłoby pozamykać wszystkie hodowle w kraju,te legalne i nie legalne ( w których można kupić też zwierzęta bez rodowodu, zresztą rodowód to tylko papier który mozna łatwo zalatwić) nie wiem o po co ta nagonka na autora

ktosia..-dziekuje za poparcie :) widze ze jestes normalnie rozumującą kobietą :) własnie z takimi ludzmi chce prowadzić ten temat

Gość kanapkaa
Twoja powyższa wypowieź pokazuje zkim mam doczynienia. Nie jestem tu żeby wzajmenie sie wyzywać. Może Ty masz widocznie taką potrzebe. Pisząc na forum musiałeś mieć świadomość że dostaniesz tu komentarze..no chyba że nie to bardzo w takim razie przepraszam. Moja cnota tak jaki i moje życie seksualne nie powinno Cie wogole obchodzić więc nie będe tego komentować wogole. Co do POSTUKANIA... postukaj Ty se w głowe najlepiej czymś mocnym.. może młotkiem. Wtedy jest jakas minimalna możliwość że Twoje szare komórki ruszą spowrotem. Niby sie znasz a mówisz o "okaleczaniu" ...powiem tylko HA HA HA

Gość duisfhdkjsf
kanapkaa, a ty wiesz że nie z każdego stosunku rodzą się małe? bo moze jesteś nieuświadomiona że suczka nawet w czasie cieczki może zajśc w ciąże tylko w dane dni czasem żeby rozmnożyć zwierzaki trzeba dać im okazje do wielu prób (często nie udanych) ale nawet jesli jakimś cudem bulik autora strzeliłby w dziesiatke, to on chętnie przyjmie szczeniaki nie wiem czemu tak po nim jedziecie

Gość kanapkaa
Ktosia... nie wiem czy śledziłaś od początku rozmowe ale tu nie chodzi o to że on zakłada chodowle... on chce dopuścić psa żeby ten se ulżył.. i tylko po to. Przepraszam ale mi sie wydaje że jest tu duża róznica

Gość kanapkaa
Uważasz że lepiej jest próbować i modlić się żeby nie zrobili szczeniaków? Bo to troche jest dziwne według mnie :)