Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulu1985

Bulterier-szukam suczki do dopuszczenia małopolska

Polecane posty

kanapka-widzisz sa ludzie co to rozumieją,co do słowa ulżyć to go poprawie,pies troszeczke zacznie sie inaczej zachowywac nie bedzie taki nachalny rozumiesz babo!!teraz juz łapiesz za słowo bo nie masz sie do czego przyczepic,ale przeciez wiesz lepiej

Gość duisfhdkjsf
kanapka naucz się czytac ze zrozumieniem napisałam ci że są dwie mozliwości bo tym jak autor da swojemu psu "popukac" i obie są OK zrozumiałaś? wiec przestan się burzyć bo robisz z siebie idiotke

kobiecie nie wytłumaczysz,z góry ma swoje założenie i tyle spoko ze sa jeszcze normalni ludzie a nie same społeczniaki co potrafią tylko negatywnie myslec...

Gość kanapkaa
Nazywając daną rzecz inaczej, nie zmienisz jej. To jest cały czas to samo. Nie uważam że robie z siebie idiotke, każdy ma swoje racje i ma prawo ich bronić. Jeśli uważasz ze przyjśćie bez sensu kolejnych szczeniąt jest "OK" no to super. Nie dasz nikomu gwarancji że szczeniaki będą szczęśliwe.. tak samo że wezmą je Twoi dobrzy znajomi. Mamy inne rozumienie świata. Niestety Ci którzy myślą podobnie do was sprawiają że jest tyle niekochanych psów. Ktoś chciał dopuścić żeby ulżyć.. Sory ale też mam psa..ba, nawet 3.. nigdy mi do głowy nie przyszło żeby mu "ulżyć" a może każdy powinien tak zrobić według was? Przecież każdy pies ma potrzebe

ja na dzisiaj koncze,dziekuje za te wypowiedzi,zarówno dobre jak i złe,prosze jednak o pisanie na temat,jesli chcecie to załoze osobny temat co"pseudochodowle" :)

Gość ktosia..
ja tez nie miałam hodowli, tylko jednego kota-samca, kupiłam go bo chciałam takiego kota, później poznałam dziewczynę która miał kotkę i zostali "parą", mi było na rękę nie tylko ze względu na profity, ale też ze względu na to "żeby sobie ulżył" :D wiele osób którzy mają psy czy koty tak właśnie postępują, dają ogłoszenie i szukają partnerów dla swoich zwierząt, i o co te halo? jeśli chodzi o hodowców (niby tych prawdziwych) to też nie wiesz na kogo możesz trafić. znam przypadki kiedy hodowcy napędzani myślą o kasie dopuszczali do siebie rodzeństwo, później rodziły się zwierzęta z wadami genetycznymi, które później sprzedawali nieświadomym ludziom za grube pieniądze

tak każdy pies ma do tego prawo,duzy mały,chory itd. zwłaszcza psy obronne powinny byc dopuszczane do suk,nadmiar testosteronu prowadzi czesto do agresji nawet w stosunku do własciciela,a ja chce tego uniknąc!

Gość duisfhdkjsf
a ty tak dobrze znasz autora i jego znajomych że wiesz, że szczeniaki będa nieszczęsliwe, zajebista jesteś więcej takich jak ty i wszystkie szczenieta będa zaraz po porodzie kastrowane bo "nikt im nie da gwarancji na szczęsliwe zycie" over & out

Gość duisfhdkjsf
to wyzej to do kanapki oczywiście

ktosia- naprawde dla takich ludzi jak Ty właśnie założyłem ten temat,rozumiesz o co chodzi-dziekuje dla mnie pies bez jaj to kaleka i tyle

duisfhdkjsf- BRAWO i wszystko na ten temat masz całkowitą racje,z góry załozyli ze jestem ten zły bo mam 23 lata co!!

Gość kanapkaa
To właśnie sie nazywa bezsensowne rozmnażanie. Należe do jednego z forum. Tam są fachowcy którzy bardzo dobrze sie znają. I są stanowoczo przeciwko takiemu rozmnażaniu. Bo komuś sie tak podoba. Bo ktoś chce.. Mam wrażenie że dla Ciebie to była zabawa.. tak to odczułam. Nie będe tłumaczyć. Poprosze tylko o jedno.. idż do schroniska. nie do prywatnego, do normalnrgo, jeśli mieszkasz lub będziesz w Warszawie odwieź palucha.. I spójż co zasiliłaś albo kolega z tego postu może zasilić. I zastanów sie wtedy.

ktosia-własnie caly czas o to mi chodzi co napisałas o partnerstwie zwiarzaków

a Ty dalej swoje,powiedziałem ze mam dom dla szczeniaków i do zadnego schroniska nie trafią!

Gość 1324535
kanapkaa jestes nienormalna co to ma związek z tematem to twoje głupie gadanie? autor szuka suczki a nie pyta czy może rozmnazac. Gowno ci do tego co robi . Zulu daj ogłoszenia, w necie pełno takich napewno jakas sie znajdzie;)

Gość ktosia..
kanapkaa, napisałam że kociaki trafiły w dobre ręce. Nie wiem o co ci chodzi, chcesz zrzucić na mnie odpowiedzialność za bezmyślnych właścicieli? może zamiast łazić po schroniskach, wybierz się z jakąś misją po hodowcach, bo przecież oni nie mają gwarancji że ich zwierzęta nie trafią do schronisk, może zaprzestaną hodowli jak się do nich przejdziesz

Gość kanapkaa
NIGDZIE NIE NAPISALAM ZE JESTES ZŁY BO MASZ 23 LATA!! Nikt tego nie napisał! Mam faceta w Twoim wieku więc wiem że taki człowiek może być bardzo odpowiedzialny! Napisałam że jestem podwrażeniem że MIMO ŻE masz tyle lat jesteś tak nieopowiedzialny. Ja nie mówie że macie szczeniaki kastrowac po urodzeniu :D fajną ideologie mi doprawiacie. Mówie o tym żeby psów, kotów, szczurów i innych zwierząt nie rozmnażać bez sensu tylko dlatego że jeden z ludzi uważa że tak będzie fajnie bo zwierze sobie ulży. Nie znam jego znajomych, ale wierz mi.. te wszystkie historie z kosmosu sie nie biorą.. to mogą być zarówno moi jak i wasi znajomi. Wszystko wyglada pięknie ale prawda jest inna. Komuś się znudzi, ktoś niedopilnuje. Nie mówie że tak musi być 100% ale sami spojżcie jak to wygląda.. miliomy psów.. sama widziałam bezpańskiego.. chudego tak że był cały pozapadany. I to był może jeden z tych który miał rodziców dopuszczonych dla zabawy. To jest nieodpowiedzialne.

Gość duisfhdkjsf
kanapka ja niczego nie zasilam, wrecz odwrotnie bo moich psow nie rozmnażam i obydwa są przygarniete wiec twoja wycieczka osobista sie nie udała ty nalezysz do jednego forum a ja aktywnie dzialam w sprawie schroniska w olkuszu oraz "przypadkowych" psich wpadek w okolicy, nie przez internet tylko realnie wiec... tobie życze troche zdrowego rozsadku, widze ze chcesz dobrze ale nikt z tego forum nie chce żadnemu psiakowi zrobic krzywdy a ty traktujesz wszystkich jak potencjalnych psich morderców kurde w innym temacie znowu się ktos rzuca że trzymanie zwierzat w domu to odbieranie im szansy na naturalne srodowisko, tutaj znowu ktos chce pomoc swojemu psu dac upust instynktowi i o zgrozo - też jest źle. teraz już serio stad ide bo az mi się krew burzy ;/

Gość duisfhdkjsf
aha jeszcze jedno - widzialas tego "zapadnietego" biednego psiaka i co?...nic. to tyle, papa

Gość kanapkaa
Jeśli wy jesteście "normalni" to ja wole byc nienormalna. więc dziękuje, faktycznie głupie gadanie.. bez sensu jest dyskutować wogóle. Ide, a wy rozmnażajcie dalej zwierzęta. Polecam spacer do schroniska..

Gość trzymajacie mnie
przeczytalam caly temat i zalamka totalna :| PO CO ROZMNAZAC KUNDLE?? malo ich??? wiekszosc oddaje pieski w "dobre rece" a pozniej te dobre rece dostaja alergii, wyjezdzaja albo nie maja czasu (PIESEK SIE ZNUDZIL) i kolejna zywa czujaca istota laduje na ulicy albo w schronisku bo jakis CIEMNIAK specjalnie rozmnozyl sobie suke

Gość trzymajacie mnie
no i na dodatek rozmnazanie ras agresywnych! tworzysz kolejne mioty psow ze zwichrowana psychika!!!! po to sa prawdziwe hodowle zeby dbac o poprawny exterier i charakter!

mój pies jest zupełnie zdrowy,bez zadnych skrzywien psychicznych,ale jak dalej bede go izolowac od suk to własnie takie skrzywienia moga sie pojawic...a wtedy bedzie chaja w telewizji ze zrdowy pies pogryzł włąsciciela czy cos w tym stylu...zrozumcie ze chce czegos takiego uniknać!

Gość trzymajacie mnie
to go wykastruj!!! i spu bedzie lepiej (bo nie bedzie mial ciagle chcicy) i tobie!!

Gość ktosia..
trzymajcie mnie, od kiedy dostaję się uczulenia tylko na kundelki? Do schroniska trafiają różne psy, nie ma tam monopolu na kundelki Poza tym od kiedy pies który nie ma rodowodu jest uważany za kundla? Dodam jeszcze że moi znajomi mają psy które są uważane za agresywne i są to bardzo łagodne pieski. To czy pies będzie się rzucał na ludzi, zależy tylko od tego jak właściciel będzie go wychowywał. nawet z jamnika można zrobić mordercę

ale izolowanie od suki tez ma swoje negatywne skutki!!I przestan z tym schroniskiem!!

Gość pjkojo
izolowanie od suk nie ma wpływu na psychike psa ;) nie musi sobie ulżyć weterynarz nagadał Ci bzdur