Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa

nie umiem sie pogodzic z tym ze facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość do przedmowcy...
latwo sie mowi ale jak sie kocha bez wzajemnosci to nic nie ma sensu i czlowiek chce umrzec:O

Gość koffin
jak można chcieć umrzeć dla kogoś , kto ma was w du*** ? :)

Gość do przedmowcy...
nie dla kogos!!! tylkoz powodu tego ze ta nieodwzajemniona milosc boli i odbiera sens wszystkiego

Gość koffin
bzdura...to nie jest żaden powód do odbierania sobie sensu życia , być może jedynie powód do niezadowolenia

Gość do przedmowcy...
pewnie jeszcze nigdy tak mocno nie kochales dlatego nie rozumiesz

Gość koffin
nieprawda , miałem wiele b.różnych sytuacji w życiu i nie musimy się licytować kto bardziej :)

popieram koffina... to co czujesz to nie jest miłość tylko jakaś obsesja, wyidealizowałaś sobie kolesia i za tym obrazem jego szalejesz... marnujesz cenne życie nad jakimiś marzeniami, które się nie spełnią pewnie nigdy...szkoda czasu...

Gość do przedmowcy...
ile masz lat? pewnie nie wiecej niz 19

Gość koffin
a na ile piszę? na 19?

Gość ja mam tak od 7 dni...
ja sie wlasnie tydzien temu rozstalam :-( nie moge spac, jesc, caly czas wyje. a to dopiero poczatek cierpienia. okropne uczucie :-(

Gość o ja
głupie baby jesteście i tyle wam mogę powiedzieć, naprawdę żal dupę ściska za takie mamranie, eee zabiję się z miłości, bo ja go kocham, żyć nie mogę bez niego, a tfu aż się rzygać chce ;-P nawet kolesi nie znacie a co tu mówić o miłości, chyba o opętaniu bo naprawdę to nie miłość a obsesja nie wierzę iż autorka topiku ma 24 lata, może mieć 23 ale i tak nie zmienia to faktu że znam mądrzejsze 12-sto latki

Gość JapataŁopata
cierpienie uszlachetnia heh ale ludzie ostatnio za dużo cierpią, czyżby dekadentyzm dopadał??? to niedobrze ;/ co powiecie na swoje cierpienie gdybyście miały się zmierzyć ze śmiercią kogoś bliskiego np dziecka albo ukochanego, matki czy kogokolwiek... takie problemy które sobie stwarzacie są wtedy śmiechu warte mam nadzieje że pocieszyłam :D