Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunius86

poradzcie...

Polecane posty

czesc dziewczynki:) mam problem , jestem dzis w 36 dniu cyklu, w ostatnich 6 miesiącach cykl miala najdluzszy 35 a najkrotszy 22. w poniedzialek robilam test ale wyszedl negatywnie , jak myslicie czy jest jeszcze szansa ze jestem w ciązy?

Gość mamamirrabbell
przykro mi ale nie jestes raczej.

sama juz niewiem, niektorzy twierdza na podstawie tego co napisze, ze raczej nie ma szans zebym byla w ciązy, szczerze powiedziawszy zrobilam byl test ale boje sieę,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:(

ja miałam cykle 31, 32 dni i tak zrobiłam test w 32 dniu cyklu i wyszedł neg. a za dwa dni były już dwie kreszeczki wiec jesli nie masz innych podejzen co do powodu braku @ bardzo prawdopodobne ze jestes w ciazy

Gość mamamirrraabbeell
bo test w koncu tak wskazal.

ja tez sie ludzilam caly grudzien ze bedzie dzidzia zrobilam test w terminie miesiaczki i co ? wyszedl negatywnie a @ nie bylo i tez sie ludzilam po 6 dnich spoznienia przyszedl okres wlasnie jestem po @ i rozpoczynam drugi cykl staran

no ja sie starałam 8 cykli i w koncu sie udało ..... :) a jeżeli spóżnia sie@ to nadzieja jest chociaż wiem jak rozczarowanie boli bo nie jeen raz płakałam w poduszke

Gość lusmarijade la cruazz
skoro masz takie cykle rozregulowane nie pomyslalas ze to jest przyczyną niemożnosci zajscia w ciąże??? Moze warto isc do ginekologa, pobrac cos na uregulowanie cyklu.

bralam przepisane przez gina tabletki na uregulowanie @. ginekolog stwierdzil ze taka moja natura ze mam takie cykle, a to nie jest powiedziane, ze przez to nie mozna zajsc w ciąże

Gość mam małe pytanko.
moze to być przyczyną, a jak ty dni płodne jestes w stanie wyliczyc? zresztą ja widze ze dyskusja mija sie tutaj z celem, kolejny topik ktory w domysle ma :\"napisz mi ze jestem w ciaży\". oim zdanie, jak i zdaniem kilku innych dziewczyn, nie jestes, ale jak chcesz sie łudzic to prosze: tak, jest możliwe, pewnie zaszłaś

dzieki za porade........ jestes bardzo miła , nie ma to tamto......... jeszcze sie zdziwisz jak napisze ci ze naprawde jestem w ciązy

Gość mam małe pytanko.
pisac to ty se możesz wszytsko:)wirtualnie to ja moge byc nawet dziewicą:)

niunis86- oj nie martw sie kazda z nas jest inna biegaj po test i rob jak najszybciej :) a i daj znac jak wynik no odwagi odwagi!! :)

tez sadze,ze nie jestes w ciazy. Takie złudzenia pogarszaja tylko sytuacje. Im duzej bedziesz sie stresowac tym duzej @ sie nie pojawi. Daj na luz. Przyjdzie czas,że i ty zobaczysz 2 upragnione kreski na tescie. :)

też uważam jak poprzedniczki, z tym że mozesz nam zrobić na złość i jednak być w tej ciąży, nie mam nic przeciwko a wrecz przeciwnie, uciesze sie:)

Nawet sobie nie wyobrażasz jak cieżko zajsc w ciaze , kiedy sie jej bardzo chce. Zyczę ci jak najlepiej....

Gość pupilka motylkaa
życze jak naj naj, może w nastepnym cyklu sie uda.....

one mają racje, rob test bo teraz juz wyjdzie wynik 100% i nie łudz sie, nie ma co tracic czasu.

lepiej zrobic test i nie zostanawic sie czy jestem w ciazy czy nie i to czekanie na @ bieganie do lazienki czy jest cos czy nie ma a tak zrobisz test i masz pewnosc skoro jestes po terminie to juz wynik pedzie pewny jaki by nie byl

Gość moj mąż mnie wkkkkkk
no napewno juz wyjdzie jesli jestes w ciąży. Troszke sie chyba przybiłas odpowiedziami ale takie jest to forum, tu nikt nie bedzie słodził i pozostawiał cie w złudzeniach, bo to bez sensu.

jak nie udalo sie teraz to nie trac nadziei tak jak ja bedzie dobrze napewno ale zrob ten test nie zastanawiaj sie dluzej pozdrawiam :)