Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cn

ZDRADZIŁAM MĘŻA

Polecane posty

Gość normalny30
Twoja zona tez zdradza co?????????

Gość Philip_
Nie wiem i nie chce wiedziec. Dobrze mi jest jak jest.

znowu jakieś ougólnienia ludzie! istnieją związki bez zdrady! to kwestia pewnych zasad, jeżeli chcesz się kierować w życiu wyłącznie czynnikiem zwierzęcym (instynktem), jaki naturalnie w nas - ludziach jest to zaliczasz co ci pod nos podejdzie, jeżeli jednak najpierw chcesz kierować się rozumem (czyli tym, co nas od zwierząt różni i stanowi o człowieczeństwie) to po prostu nie zdradzasz, bo myślisz o ewentualnych konsekwencjach

Gość Philip_
następny wykład o moralności?

Gość popieprzony
Dupa blada! Zdradziłem bo nie umiałem właściwie wybrać z kim chcę być. Zdradziłem, bo bałem się odejść. Zasady? Moralizatorstwo? Nie działa. Trzeba kochać i być kochanym inaczej koniec jest smutny.

Gość popieprzony
...żona, mąż, kochanka, kochanek? Smutne, te określenia potraciły swoje znaczenia. W końcu chyba kochanka to osoba kochana.

Gość Philip_
popieprzony.... a jednak nie jestes az tak popieprzony ;-)

g.ówno nie moralizowanie chodzi o to, że zdrada to WYBÓR pomiędzy pewnymi postawami

Gość popieprzony
Wybór między postawami... Coś w tym jest. Rozwalenie związku to porażka :( Byłbym skłonny powiedzieć, że spustoszenie jest większe niż trwanie razem bez kochania. Tyle, że kochać to jednak szczęscie. Trwając nie daję szcześcia i odbieram do niego prawo i sam też cierpię. Wtedy do dupy takie życie jest.

Gość przyjedź do Niska
i gitara, dopbrze takf rajerowi :D

jak się związek wali to trzeba sobie pogadać i albo rozwiązywać problemy albo dać sobie spokój i szukać szczęścia gdzie indziej. Po cholerę zdradzać? Można odejść i zacząć tworzyć związek z kim innym bez oszukiwania żony i siebie. Zdradzając żonę zdradza się też dzieci. Przestajesz być autorytetem i na zawsze tracisz w ich oczach a to chyba niezbyt mądre.

Gość popieprzony
Jasne! dokopać mu i śmierć frajerom. :P Może jednak tak to jest, że małżeństwo to instytucja i nikt już nie myśli o tym, że to chodzi o kochanie się? ;)

kochanie się to podstawa, bez tego nie ma nic, ale trzeba sobie jasno powiedzieć: po 20 latach związku nie ma już euforii, stanu zakochania itp. Pozostaje lojalność, szacunek, przyjaźń i najważniejsze - poczucie bezpieczeństwa! Można na siebie liczyć, masz komu się wyżalić bez narażania się na śmiech, zawsze znajdziesz zrozumienie. To są rzeczy ważne a nie to, że za przeproszeniem możesz \"zaliczyć\".

chwila zauroczenia i orgazm nie są warte utraty poczucia bezpieczeństwa i przyjaciela lub przyjaciół (jak masz dzieci)

Gość popieprzony
Są różne oczekiwania, akurat bezpieczeństwo nie jest na liście priorytetów. Kojarzy mi się ze stagnacją. I nie, nie jestem typem faceta, co gania za spódnicami.

Gość popieprzony
Przynajmniej nie muszę udawać orgazmów :P

Gość awril
widze,ze ciekawa yskusja sie tu noca odbyła:) i co ciekawe,z udziałem panow..Popieprzony i Philip...widze,ze fajni i wrazliwi z was faceci hmmm..na dodatek macie pewna madrosc zyciowa:) pozdrawiam:) sama jestem kochanka-ale nie jaka jakąś zimna,wyrachowaną suka...worem na sperme,czy dupodajką,szmata...by nie powiedziec k...wą...-bo takimi epitetami okresla sie kobiety takie jak ja.. Meza zaczełam zdradzac,bo nie kocham go juz,nie ma seksu miedzy nami..a ja jestem ciepła,wrazliwa kobieta,pragnaca zaznac miłosci:) i tyle w tym temacie.pozdrawiam panowie:)

Gość wiadomo o co chodzi
awril jako ciepła i wrazliwa kobieta z mężem jest dla ...kasy, nie ma odwagi radzić sobie sama a kochanek jakoś tak nie do końca uczuciami ją darzy...bo nie jest z nią na stałe , tylko z doskoku nic dodać nic ująć

no niestety, ale tak wlasnie jest :-) temat "odeszlam od kochanka p o3 latach pokazuje to bardzo ladnie " :-) "mi tez nalezy sie cos od zycia" "tez zasluguje na milosc" i inne takie banialuki przykrywajace wyrzuty sumienia :-)

Gość KASNDRA
smutne ale prawdziwe

Gość triple zero
pieprzyć to, nigdy nikomu nie zaufam