Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkujący Ący

Jaki prezent dla dziewczyny na pół rocznicę???

Polecane posty

Gość początkujący Ący

nie wiem co kupic,to mój pierwszy powazny zwiazek...

Gość na co
?????? :-O

Gość masz boskiego faceta
na pół rocznice?? ,zalezy od tego co kupiles na cwierc rocznice, bo musi miec jakies związek, np jesli kupiles jej sznurowadla , to teraz musisz kupic buty. jesli kupiles lancuszek, to teraz musisz bransoletke. jesli kupiles. jesli kupiles kwiatka, to teraz musisz doniczke ;p

Gość początkujący Ący
na cwierc własnie nic nie kupiłem wiec zwiazku zadnego nie widze

To moja tajna broń. Zaproś ja na kolacje, możesz ja sam przygotować. Po kolacji daj jej sexy menu, które sam zrobisz. Wypisz kilka opcji na przystawkę, danie główne i na deser. Na przykład przystawką może być do wyboru masaż, romantyczna kąpiel lub spacer i namiętny pocałunek. Moja dziewczyna gdy jej to dałem zaznaczyła wszystkie opcje :) Pomysł pochodzi z książki Sztuka Obdarowywania Kobiet. Są tam setki pomysłów dokładnie opisanych.

Gość wiktoria741
A co ją interesuje? Ma jakieś hobby? Jeśli lubi jeździć na rowerze to może kup jej rower? Bardzo fajne widziałam na http://www.rowerymerida.pl/rowery-miejskie.html teraz większość dziewczyn szaleje na punkcie rowerów miejskich. Są świetne na weekendowe przejażdżki, można też nimi śmiało jeździć do pracy :)

Gość gość
Nie rozumiem jak mogłeś nie dać jej prezentu na ćwierć rocznicę :o Musisz to teraz jakoś naprawić przy wyborze prezentu na pół rocznicę. Tym bardziej, ze okazja nie lada, tyle czasu wytrzymała kobieta z facetem twoich lotów...

Gość gleen
ooo fest ! aż tak się nisko cenisz ;D kup jej łyżwy albo coś związanego ze sportem to zawsze sie przydaje wejdz na avans.pl dział sport

Gość gość
Jest coś takiego jak półrocznica ?

Gość gość
Jeśli lubi jeździć na rowerze to może kup jej rower? xxxxx rower haha

Gość robixxx
Zajrzyj na strony jubilerskiego sklepu internetowego Savicki. Znaleźć w nim można unikatowe pod względem wzornictwa modele obrączek, które z pewnością cię zainteresują jeśli szukasz naprawdę wyjątkowego prezentu. Ofertę sklepu znajdziesz pod adresem www.savicki.pl polecam!

Gość gość
lepiej bez okazji zrobić jakąś niespodziankę niż jakaś pół-rocznica.