Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meandry losu

czy naprawdę jestem niczym...?

Polecane posty

Gość Zmijka567
to zalezy

Gość gzzzzzzzz
być może ale niekoniecznie

dla niego pewnie jestem niczym, trzy lata związku, wspólne zamieszkanie, dziecko 8 miesięcy a on mowi, ze mozemy byc razem ale slubu nie chce

Gość Zmijka567
mnie tez ranili zawsze i do szis rania

Gość Zmijka567
ojej dziewczyno wyluzuj niektorzy sie boja slubu, bo to sie kojarzy z totalnym brakiem wolnosci. Jesli jest Ci wierny to ok nie ma co sie martwic.

Gość Zmijka567
ja jestem tez z facetem 3 lata i on mi dal tylko raz kwiatka jak go sama wyprosilam na nasza pierwsza rocznice i zapewne tez jak mu dziecko urodze to kwiatka nie bede miala.

Gość Zmijka567
wiesz co ja mam pierscionek zareczynowy ale czesto wolalabym go nie meic ale sie przynajmniej nie klocic. Niestety klocimy sie ciagle. Nie martw sie ile on ma lat? Moze nie dorosl jeszcze do malzenstwa.

Gość Zmijka567
Ale jak sie miedzy wami uklada? Okazuje Ci czulosc itp?

Gość mrowkaaaaaa
pewnie boi sie slubu odpowiedzialnosci jaka sie z nim wiaze ale macie dziecko...moge spytac o wiek?

Gość Zmijka567
ahh no to dorosl do malzenstwa teoretycznie ale praktycznie nie. Na pewno jestes swietna babka jesli on Cie nie docenia nie martw sie bo masz kogos kto cie kocha najbardziej na calym swiecie i ta milosc jest odwzajemniona:) Masz kogos kto Cie podziwia i jestes najcenniejsza_ Twojego bobaska.

cos we mnie pekło, cała ciaze byłam sama, wiem, ze dam sobie rade, tylko czemu przed ludzmi gra komedie, jaki to ja jestem czuły

Gość Zmijka567
sluchaj pomysl tak: jestes jeszcze dosc mloda i jak on sie nie bedzie starac to ty sobie znajdziesz innego. Powinnas raz zostawic dzidzie komus zaufanemu pod opieka wystrzalowo sie ubrac i wyjsc na noc gdzies najlepiej z jakas fajna kolezanka. A facet niech sobie siedzi sam w domu. Moze keidy bedzie widzial jaka odstawiona wychodzisz zacznie sie o Ciebie bac i sie starac. A jak nie to na pewno w taki wieczor poznasz kolejnego byc moze 100 razy lepszego.

Gość Zmijka567
glowa do gory nie pozwol sobie na takie mysli ze ejstes nikim, bo to nieprawda, jestes kobieta i matka. A to bardzo duzo, duzo wiecej niz myslisz.

Gość ...*
nooo wychodzi na to, że nie jesteś dla niego ważna...przemyśl czy warto być w takim związku.