Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfdfsdffs

jestem zagubiona. Jestem prostytutką.

Polecane posty

Gość NIEZLAAA PROWOKACJAAA
fhfdfsdffs WAZNE WAZNE, MOZE JAK TY BYS SIE UCZYLA TROCHE TO NIE MUSIALABYS SIE KURWIĆ

Gość fhfdfsdffs
czuje sie wyprana z uczuc, oschla, samotna, agresywna a jednoczesnie niesmiala.

Gość ja tez jestem
ja nie wierze w miłość wiec sie nie zakocham:)

Gość fhfdfsdffs
właśnie mnie klient w dupe posuwa to mam chwilke żeby tu popisać, ale póżniej musze zniknąć na chwilkę bo mi się będzie do ryja spuszczał

Gość fhfdfsdffs
nastepny idiota mysli,ze my dziwki zawsze jestesmy niewyksztalone i glupie. Moje oboje rodzice sa architektami ja tez studiuje ten kierunek wiec przejme bisnes nie rozumiesz czlowieku,ze dziwka tez moze byc wyksztalcona? wiem,ze moge inaczej zarobic, to nie tylko kwestia $.

Gość foxy-lady
fhf a co powiesz facetowi w któym się zakochasz z wzajemnością, jak będziesz szła do pracy?

Gość rowiesniczkaaaaa
to jest normalne. Mialas wszystko tylko nie milosci rodzicow. Wiele razy slyszy sie o takich przypadkach. Ja obecnie mam znajoma, ktora ma 17 lat i chyba nigdy w zyciu nie byla na dobrej imprezie. Jest jedynaczka, jej rodzice biegaja za kasa a ona siedzi pod klucze. Stala sie lamuska. Czasem jak o niej pomysle to wydaje mi sie, ze jak w koncu skonczy te 18- lat to albo nie bedzie potrafila sie uwolnic z klatki rodzicow albo jak ich kopnie w dupe tak bedzie sie puszczac na prawo i lewo a potem postapi jak Ty i dla mnie to jest blad TWOICH rodzicow, bo kasa w zyciu nie jest njwazniejsza.

fhfdfsdffs WŁAŚNIE WIDZE TWÓJ POZIOM INTELIGENCJI PO TWOIMCH WYPOWIEDZIACH "MOJE OBOJE RODZICE" - NIE DZIWIE SIE ZE MUSISZ SIE KURWIĆ :(

Gość normalny30
Pieniadze to nie wszystko to prawda,a czesto psuja zycie!!!!!!!

Gość ja tez jestem
pieniądze to nie wszystko- fajne stwierdzenie:) ale wiesz w realizowaniu marzeń i dojścia do upragnionego celu niestety potrzebne

Gość normalny30
Nie wierzysz w milosc??????

Gość wesna.....
Nie wiem czy to nie prowokacja, ale to co opisuje autorka to częsty przypadek. Kiedyś czytałam interesujący artykuł, że ok 50% prostytutek to osoby wykorzystywane seksualnie w dzieciństwie. Młody umysł notuje sobie, że seks i relacje damsko-męskie wiążą się z traktowaniem jego osoby przedmiotowo i nie może się z tego wyrwać. Oczywiście najlepsza byłaby pomoc specjalisty, do czego gorąco namawiam. Nikt nie powinien traktować siebie jako przedmiot zabawy dla innych. Jak chcecie to tu jest link do piosenki o identycznej sytuacji, posłuchajcie: http://www.youtube.com/watch?v=9lTFKnMqCiQ

Gość fhfdfsdffs
peiniadze sa potrzebe. dzieki nim np.pojechalam do wymarzonego egiptu (bez nich nie bylabym w stanie), umiem biele mowic po angielsku i hiszpansku. Ale brak mi milosci i czulosci :(

Gość ja tez jestem
wierzę w szczęśliwe udane związki. Ale czy to jest miłość? nie wiem, nigdy tego nie zaznałam, a trudno wierzyć w coś czego się nigdy nie miało i nie widziało

Gość normalny30
mOZE WARTO SPROBOWAC CO??????

Gość ja tez jestem
normalny30 ale czego mam spróbować? Bo chyba miłości nie ma sie na zamówienie

Gość fhfdfsdffs
jeszcze jenny edyty bartosiewicz jest mi w jakis sposob bliska.. wierze,ze jest ale wiem,ze mnie sie nie przydazy.

fhfdfsdffs PISZESZ ŻE UMIESZ MÓWIĆ BIEGLE PO ANGIELSKU A PO POLSKU NIE POTRAFISZ?? CIEKAWE..., RODZICE ARCHITEKCI I NIE STAC ICH NA WYCIECZKE DO EGIPTU? HAHAHA DOBRE

Gość fhfdfsdffs
kto pokocha dziwke? prosze was.... nikt. o czym my mowimy.

Gość wesna.....
Tak muzyka Agi jest genialna. Ale czy słuchałaś tekstu tej piosenki dokładnie? Oddaje zupełnie sytuację i uczucia. Ciekawe skąd ona to wiedziała?

Gość fhfdfsdffs
stac ale sama sobie fundnelam juz nie biore od nich w takiej ilosci $- nie mieszkam w rodzinnym miescie. Mieszkam w Warszawie. jestes typowym przypadkiem zawistnego, złego, żalosnego Polaczka. Nie podoba sie- wypad.

Gość foxy-lady
fhf ale przecież nikt o tym nie wie. Poznasz go i zakochasz się i on nie będzie wiedział. powiesz mu?

Gość fhfdfsdffs
nie wiem skad wiedziala ludzie piszacy ksiazki o morderstwach nie sa mordercami :p a wiedza.

Gość fhfdfsdffs
mysle,ze powinien wiedziec. To takie brzemie ktorego nie moge zachwac dla siebie. zbyt brudna jestem. Ale nikt nie pokocha dziwki.

Gość ja tez jestem
nie powiem, nie pracowałam nigdy w agencji, nie spotykałam sie z każdym na godzinki. A z bycia utrzymanka nie będe sie spowiadać, jak poznam tego jednego i odpowiedniego zostawie to za sobą.

Gość foxy-lady
jak z tym zerwiesz to nie mów tego. I tak w miłości nie wiemy o sobie wsyztskiego do końca.

Gość fhfdfsdffs
czasami zastanawiam sie ile osob by przyszlo na moj pogrzeb, czy ktos chcialaby poswiecic swoj ceny czas. nie,ze chce umierac to tylko takie przemyslenie.

Gość fhfdfsdffs
no niby tak ale cale zycie w klamstwie

Gość foxy-lady
na pogrzeb przychodzą nasze dzieci.