Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białaaa kawa

Prezent na roczek dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość białaaa kawa

Zbliża się roczek chrześnicy i nie mam pojęcia co kupić:( Pieniądzy nie dam ( z pewnych względów o których nie będę pisała) ) a zabawek ma sporo po innym młodszym dziecku. Więc zabawki takie jak chodzik -jeździk, stolik edukacyjny, rowerek odpadają. Myślałam o krzesełku do karmienia ... ale sama nie wiem. Chcę przeznaczyć na to jakieś 200zł. Proszę o rady

Gość białaaa kawa
zabawki ma oczywiście po starszym dziecku;)

Gość mamisiaaaaa28
srebrna łyżeczka do karmienia, grawerowana, z jakimś cioci tekstem np z data i godziną jej urodzin, albo grawer z zegarem wskazującym godzine kiedy sie urodziła, krzesło jest a potem go nie ma, a łyżeczka może zostac na długie lata jako pamiątka:)

Gość białaaa kawa
Na chrzest mała dostała srebrny obrazek więc już ma pamiątkę od cioci:)

Gość migotka190
ja dalam mojej chresnicy ubrana i basnie andersena a pozniej dokupilam taki grajacy garnek jak cie wrzuca klocki to gra i spiewa

Gość mama jednej córki
Skoro jesteś chrzestną a dziecko zapewne już wszystko ma to może zestaw sztućców. Moja mała coś takiego dostała nóż, widelec, łyżka i łyżeczka. Zapakowane w pudełku, rozmiarem mniejsze niż dla dorosłych. Naprawdę bardzo fajne. Mała teraz ma dwa latka i coraz częściej zaczynamy używać tych "dorosłych' sztućców. Myślę że jeszcze sporo czasu nam posłużą. Pozdrawiam

najprostsza rada to taka: zadzwoń do mamy chrześnicy.. zapytaj co jej potrzeba.. czego brakuje.. moja córeczka teraz 15 stycznia miała urodzinki i chrzestna po prostu zadzwoniła do mnie i zapytała wprost.. co jest potrzebne.. tym bardziej że była choinka i mnóstwo zabawek dostała.. jeśli chodzi o fotelik to ja bym się zastanowiła.. roczne dziecko w foteliku.. moja akurat ucieka.. zaczyna chodzić także nie w głowie jej siedzenie.. fotelik dobry jest ale między 6 a 12 miesiącem.. moje koleżanki uważają dokładnie to samo..

Gość irenakret
Ja swojemu chrześniakowi na roczek ufundowałam metalizacje jego pierwszych własnych bucików! Zapewniam iż jest to o wiele bardziej efektowny prezent niż zwykły pluszak czy klocki. Cała rodzina jest zachwycona, bo efekt jest naprawdę czarujący!:D Taka pamiątka pozostaje na wieki, a nie idzie w odstawkę wraz z dorastaniem dziecka... Podaję link http://bucikow.metalizacja-przedmiotow.pl/

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja kupiłam złote kolczyki-oczywiście wcześniej uzgodniłam to z Jej mamą. Mała też ma mnóstwo zabawek po starszej siostrze i ciężko cokolwiek kupić, a pieniędzy dawać nie chciałam. Ja za kolczyki zapłaciłam 200zł jak pochodzisz po mało znanych jubilerach pewnie coś znajdziesz.

Gość a basen z kulkami???
moja cos takiego sostala i do dzis sie bawi a ma 3 lata

Gość nowaks
Ja podarowałam biżuterię personalizowaną!Ręcznie robiona urocza z naniesionym odciskiem dłoni chrześniaczki i datą ur. Coś pięknego , produkt firmy ARTESS. Ja kupowałam przez sklep, ale widziałam, że na allegro też sa. Polecam. To coś nowego;)

Gość Ela Kapsuła Czasu
Polecam Kapsułę Czasu :-) stworzyłam ją będąc mamą, też wiecznie miałam kłopot z zakupem wartościowego prezentu..Kapsuła Czasu pozwoli zachować najwspanialsze chwile z dzieciństwa, a jednocześnie wywoła poruszenie po kilku latach u osoby, która ją otrzyma :-) https://m.facebook.com/commerce/products/2114098755274722/?rid=544824949213689&rt=6&hsi=0

Gość gość
PG2Ce9GgNlo6rIES8dnBRirC