Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17777777777latka

problem z samsungiem u700.... prawa konsumenta......

Polecane posty

Gość 17777777777latka

bo mi się zdarło to srebrne na bokach telefonu i baaaardzo brzydko to teraz wygląda.... kupując telefon nikt mi nic nie wspominał o możliwości ścierania się tego boku.... telefon mam już 7 miesięcy i jest w opłakanym stanie.... mam tel. w Play, więc dzwoniłam do nich oni stwiedzili że to nie ich wina.... no ale przysługują mi chyba jakieś prawa skoro uszkodzenie nie jest z mojej winy????????????????????? ;( :( :o

Gość 17777777777latka
co ja mam zrobić??? bo kupowanie całej nowej obudowy z własnej kieszeni na powiedzmy 3 miesiące, bo po takim czasie telefon zaczyna źle wyglądać i to jest bez sensu..... Jak zadzwoniłam do Play powiedzieli mi że to nie ich wina, oni tylko pośredniczą w sprzedawaniu telefonu, a sprzedają ofertę a nie sam telefon i powinnam się z tym do producenta zwrócić.... No to napisałam do Samsunga na maila ale to było chyba z miesiąc temu, do tej pory nie odpisali.... czy ja mogłabym ubiegać się o zwrócenie kosztów za wymianę obudowy??????? No bo skoro nie z mojej winy, to dlaczego ja miałabym płacić za szkody, których nie wyrządziłam, bo to jest wada fabryczna???

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
upppppppppppppppppppppp

Gość 1777777777latka
kurcze.... :o a ile może kosztować wymiana tej zdartej farby??? czy trzeba całą obudowę wymienić???? a czy w czarnych samsungach ta farba też się ściera, czy tylko w srebrnych???

Ale masz problem, zlotko sie zdarlo heheh, na wystawe idziesz z tym telefonem czy jak?

Gość 1777777777latka
ja mam 17lat kupiłam telefon aby ładnie wyglądał, urzekł mnie przedewszystkim jego niezwykły wygląd a teraz po pół roku użytkowania wygląda strasznie........ aż wstyd się pokazać, wogóle mi się nie podoba.... więc proszę jeśli coś wiesz, odpisz...

Telefony z "chromem" tak mają , nic nie poradzisz, albo wymiana calej obudowy ale i tak znowu sie zluszczy, albo wymien na model bez "chromu".

Gość 1777777777latka
Hmm???? A gdzie taki model bez chromu można znaleźć?? Bo sądzę, że nie w zwykłym sklepie... Może na allegro, czy jednak raczej w jakimś większym sklepie z telefonami?? I ile będzie taka obudowa kosztowała???

Też mam ten telefon w Play i gościu mówił(jak braliśmu drugi,inny telefon na abonament)żebym do nich na reklamacje przyniosła jak mi się bardziej wytrze ta farba, bo podobo to jakaś wadliwa partia telefonów i nie powinno byc problemów.Wybieram się w tym tygodniu. Mówił też że jak będą mieli to na zastępstwo dadzą na czas reklamacji inny telefon.Ale wiadome jest że reklamację muszą przyjąc,bo to nie oni ją razpatrują.Propos nowej obudowy to na allegro chodzą po 80-100 zł.

Gość 177777777latka
ale jak ja do nich dzwoniłam kiedyś to powiedzieli, ze to nie ich wina i że nie do nich sie powinnam zglosić.... więc wkońcu nie wiem co mam robić... jak napisać tą reklamację???? czy może dać ustną??? i czy jeśli telefon jest jeszcze na gwarancji i zgłoszę reklamacje to oni pokryją koszty?? bo już wkońcu nie wiem, na forum są takie opinie a jak do nich dzwoniłam powiedzieli, ze to nie ich sprawa.... :o

Gość 177777777latka
uppppppppppp

Gość 1777777777latka
upppppppppp

Gość 1777777777latka
a dlaczego tak twierdzisz??? ja na serio sie nie orientuję...

Gość 177777777latka
upppppp

Gość czy tak samo masz
zapomnij że ktoś ci cos zasponsoruje...nie stało sie nic z elektroniką itp więc nie masz nawet co reklamować :D

Gość 1777777777latka
o dokładnie coś takiego, ale nawet bardziej sie zdarło.... kurcze, no ale czy to jest fair - nie z mojej winy, a się zdarło i ja muszę za to płacić?? ja nim nie rzucałam po ścianach, rzadko go wogóle nosiłam w spodniach jak już to w osobnej kieszeni, a tak sie zdarło i ja mam płącić za coś co się dzieje nie z mojej winy??? a jak to jest możliwe że Jagabelli wymienią????