Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfdhbgfhfhf

co robic pomozcie !

Polecane posty

Gość hfdhbgfhfhf

zapomnialam wczoraj o 20:30 wziasc tabletke dopiero dzis ja wzielam o 9 i co teraz ??? pomozcie? co mam robic ? Zmienil mi sie przez to cykl bo to ponad 12 h jest :(

Gość hfdhbgfhfhf

Gość yemena
jejku, toż nie panikuj tak. weź następną tabletkę o normalnej porze i wstrzymaj się z bzykankiem - najlepiej 7 dni dla pewności

zależyu jakie bierzesz tabletki ale jeśli 1 fazowe to jeśli nie minęło 24 godziny od pominięcia do wzięcia tablety to normalnie bierzesz następną o normalnej porze... zwylke łykasz o 20.30 więc minęło tylko 12 godzin, jesli to nie było w pierwszym tygodniu brania nowego opakowania (tabl 1-7) to nie powinno nic złego sie stać... ale dla własnego komfortu psychicznego możesz dodatkowo uzywać prezerwatywy... głowa do góry, nie zamartwiaj się!

zależyu jakie bierzesz tabletki ale jeśli 1 fazowe to jeśli nie minęło 24 godziny od pominięcia do wzięcia tablety to normalnie bierzesz następną o normalnej porze... zwylke łykasz o 20.30 więc minęło tylko 12 godzin, jesli to nie było w pierwszym tygodniu brania nowego opakowania (tabl 1-7) to nie powinno nic złego sie stać... ale dla własnego komfortu psychicznego możesz dodatkowo uzywać prezerwatywy... głowa do góry, nie zamartwiaj się!

Gość zabezpiecz sie dodatkowo
prezerwatywą