Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filutkaaa

ale mnie wpieniają takie matki

Polecane posty

i mimo ze zaraz sie pojawią chamskie teksty, to powiem wam że ja bardzo bym chciała mieć taką trójke:) Przynajmniej:)

ale widać ze szcześliwe obie jesteście z waszymi dziećmi i to najważniejsze:) trzy szczęścia w domu:) Tylko pozazdrościć:)

Gość klasyczna patologia
matka w siódmej ciąży w 7 miesiącu.W domu 6 dzieci,bieda aż piszczy a ona mi mówi,że już by się mogło urodzić to by dostała 2000 i by się "odkuła":o myślałam,że sie przewrócę:o Nie ważne,że bieda,nie ważne,że nie ma co dzieciom dać,nie ważne,że to dopiero 7miesiąc---WAŻNE 2000!!!!!!!!!! tym becikowym państwo samo tworzy patologię."Normalny" człowiek nie załamie się bez becikowego a przez nie płodzą dzieci i nie myśla o niczym tylko o 2000. I to jest patologia a wy od rana obrzucacie się błotem,bo ktoś ma 2 albo 3 szczęśliwych dzieci.Przeczytajcie najpierw znaczenie słowa patologia.

madonna zycze ci z calego serca trojeczki ,ale mieszanki hehehehhe ,mnie sie nie udalo ale mam trzech przystojniaczkow w domku,o corcie sie juz nie staram,temat ciaz i porodow zakonczony hehehehe

Gość wielodzietna
Pomimo różnych uwag-w dzisiejszych czasach....warto było i gdybym miała przeżyć to raz jeszcze mo wybór byłby ten sam-dzięki za miłe słowa...pozdrawiam

ja mam córke:) chciała bym jak to mówisz mieszanego towarzystwa, ale jak by mialy byc jeszcze 2 córki to sie nie pogniewam;) Super dziewczyny, macie pełny dom, tyle szczebiotu:) Ja narazie nie moge sobie pozwolić na kolejne za bardzo bo mąż ma taką prace że ciągle sie przeprowadzamy:( Ale marzymy o takiej trójce i dopniemy swego:) A Tobie Gosiu i tej drugiej mamusi trójeczki, życze jak najwięcej szczęścia:) Chociaż 3 szczęścia już macie:)

Gość wielodzietna
Życzę tego samego...mieszanego-) szczęścia..

no ja jestem jedyna kobiiitka w domu ,powinni mnie moi faceci na rekach nosic heheheheh. Madonna uda Ci sie,jak zauwazylam jestes z Warszawy ,ja pochodze z okolic Warszawy ,pewnie znasz zalew zegrzynski albo okolice Legionowa???????????W wawie chodzilam do liceum,wiec warszawianko,powodzenia ze spelnieniem Twoich marzen!!🌻

mój tata pracował w wieliszewie:) więc znam te tereny troszke;) Ja mieszkam na bemowie:) Bardzo Ci dziękuje za życzenia. Pozdrawiam Twoich mężczyzn i bardzo się cieszę że Cię poznałam:)

Gość wielodzietna
haha,jaki ten świat jest mały..mojego męża ciotka mieszka na Bemowie.............

oooo:) ja mieszkam blisko ratusza, przy górczewskiej:) Szkoda że Ty nie mieszkasz na bemowie, bo fajnie było by sie spotkać z dzieciakami:)

bemowa nie znam dobrze ale brodno,mokotow zoliboz ,centrum ,no i starowka oczywiscie!!!!!!!!!!! wielodzietna gratulacje wspanialych dzieci,madonna ty ´wiesz ze masz sie o mieszanke postarac hehehehhe, a tak na temat to chyba temat sie skonczyl ,argumentow brak??????????????

bo to stare bemowo:) koło ratusza, media markt, blisko wola park:) I jak widac na kaffe też można kulturalnie pogadac:) A ten samotny ojciec to moim zdaniem dalej ta matka jedynaka była, bo komu by sie chciało odkopywać temat:) straszna kobieta i tyla:) Współczujej jej synowi, bo jak ma taką zajadłą matke, to na kogo ona go wychowała...:) No ale dość przykrych tematów co nie?;)

pewnie ,ze tak!!:) ze tez by sie chcialo chlopu wchodzic na taki temat hmmmmmmmmmm moze jutro odswiezy sie dyskusja tak wiec zapraszam i bede podgladac hehehehehe,tylko nie chce mi sie wkurzac ,bo ja to z tych nerwowych troszke;) Madonna,wielodzietna ja spadawszy do lozka,bo pan sam spi bidula hehehe,dobranoc papapapapa

ja tez spadam bo my własnie po kąpieli i wskakujemy ćwiczyć produkcje mieszanek:) Mam nadzieje ze jednak ten temat zdechnie do jutra, a jak nie to znowu zobacze na pomaranczowo: madooonna ale z ciebie prymityw itp.:)\" ale co tam:) Gosiu, wielodzietna papap i pozdrowienia dla dzieci:) dla mnie jesteście wzorem i kropka. Do jutra, może jeszcze sie spotkamy na jakims topiku:)

Gość wielodzietna
madonna-życzę jak wcześniej-mieszanej trójeczki...no i kobiety nie zawsze jest źle jak się to przedstawia.....

Gość werttttbb
wielodzietna - najmłodsze dziecko 5 lat, przecież możesz pracowac a dziecko do przedszkola. Znam niejedną rodzinę z 3-4 dzieci i matki pracują, nawet mam koleżankę z 4 dzieci i pracuje.

Gość wielodzietna
Słuszna uwaga-ale trzeba poznać sytuację dogłębnie,żeby oceniać....Najmłodszy urodził sie przedwcześnie(odklejone łożysko)w wyniku tego trafił na OIM-niedotlenienie,zapalenie pluc,niefunkcjonujące nerki,sepsa-reszta była mniej groźna.Leczenie,rehabilitacja około 2-3 lat trwały.A to,że nie pracuję jak pisałam NASZ wybór,mąż ma pracę i ni9e mogę liczyć na pomoc jego-może go nie być 10 godzin a może być poza domem i tydzień,babć dzieci nie mają a jedyny dziadek,który został jest na tyle chory(czeka na przeszczep szpiku),że nie mogłabym prosić go o pomoc-sam pomocy potrzebuje.Jeśli zatrudniłabym nianie...niestety ona nie zastąpi matki>ięc jeśli ktoś chce pojechać po mnie(a myślę,że niejedna osoba się znajdzie)to można jechać-do wieczora mnie nie ma na komputerze bo obowiązki czekają.

A to wszystko polityka rządu! Jak ktoś się stara o zasiłek bo go nie stać na wychowanie dziecka/dzieci, które ma dotychczas, to warunek - obowiązkowy zastrzyk antykoncepcyjny raz na pół roku, a jak nie, to g... a nie zasiłek! Odpowiedzialni ludzie często chcieliby mieć dzieci, a się nie decydują, bo wiedzą, że ich nie stać. W tym czasie z ich podatku idzie kasa na zasiłki dla dzieciorobów, którzy żyją w slumsach i rozmnażają się jak bakterie. Kastrować to bydło jak bezpańskie psy!

Gość a ja im mam refundować
niby ten zastrzyk tak. Może niech mi jeszcze podwyższą podatek na NFZ?:-O? Aleś nawymyślał!!!

Wolisz fundować zasiłki na czyjeś kolejne bachory? A takie dziecko też jest potencjalnym bezrobotnym pasożytem, które może będzie utrzymywało Twoje mądre i planowane dziecko.. To taki tylko pomysł był - marzenia ściętej głowy w sumie... :(

Gość a moze kastrowac

Gość mamamirabellll
a moze od razu do gazu co????!!! i na dzieci nie mówi sie bachory!!!!

Gość a moze kastrowac
a do gazu tez mozna:) a ukraincy juz go puscili bo ja do tylu z wiadomosciami

Gość bluelaguneee
nie tylko z wiadomościami, nie tylko......

Gość geddddd
też jestem zarówno za kastrowaniem jak i zaszywaniem kobietom, bo co z tego, że kastracja, a jak babsko pójdzie do innego to będzie dziecko.