Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

ju widzisz cały problem tkwi w tym że ja mam inny nick:)

a to to co w ręku trzymam to ten no miecz????????? mam najdłuższego miecza na całej kafe;)

Gość ovca 52
tamari, cudne! obsmialam sie jak maly dzik :D

justyś no wiesz! to czemu zdrabnia się : ikusia ???

Gość ovca 52
tylko potem wyrastaja na wieeeeeeeeelkie dzikie swinie :)

Gość ovca 52
i szczurami. bleeeeeeeeeee, fuj!

a co do szczurów to się nie zgodzę miałam wspaniałego pięknego czarnego szczura- był tak niesamowicie inteligentny i wyjątkowo dostojny i czysty, że nie jedno żyjątko by mu pozazdrościło

te hodowlane szczurki to ok, nic do nich nie mam ale typowe dzkie szczury brrrr boje sie ich:-O

Gość ovca 52
ale, male szczurki sa wstrętne, wybacz Ike. lyse z tymi ogonkami. a z nowosici - bylam w gosciach i poprosilam retro zeby sie od owiec odczepila. w sumie poczulam sie wywolana do tablicy, bo ja sie domagalam od tamari wyjasnienie miny, ale chybo chodzlo o ike :)

jak sie rodza sa łyse i takie rozowe zbiera mi sie na wymioty na ten ich widok drogie Panie, milo sie z Wami gawedzi ale musze wyjsc z domu i zlatwic jedna sprawe pewnie bede za godzinke 🖐️

chodziło o to ze nie wolno Wam sie podobać niszczenie dobra na tamtym topiku Ovca nie próbuj zrozumieć tego.....bo to niemozliwe dla zwykłych śmiertelników :)

Gość ovca 52
no ale wiesz sami, ze musze probowac bo inaczej zdechne z frustracji :)

właśnie dowiedziałam się jak zatonął tytanic pewnego dnia pomocnikowi kapitana a i samemu kapitanowi ubzdurało się, że statek został zaatakowany przez piratów dumali długo i namiętnie- aż wpadli na pomysł, by wszyscy pasażerowie stanęli po jednej stronie pokładu...........i stanęli- na dziobie a jakże i dziwili się , że statek runął w dół........ większość pasażerów utonęło, kilku ocalało ciał domniemanych piratów nigdy nie odnaleziono jakby ich na owym statku nigdy nie było..................

sami no właśnie to chyba owca nam się na przywódcę wykreowała swoją droga owco rozumiesz już moją wypowiedź dlaczego należy spuszczać wodę? bo wszędzie widzi się gówno