Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

całus popieram twoja teorię ,sek w tym , że wiele osób mi nieprzychylnych wyobraża sobie bóg wie co :) ale to jest ich problem:) żyjemy tak jak nam to pasuje - widać tak nam pasuje to powinna była wyczytać pomarańcza , która pytała wcześniej :) ale za ciężko było zarybić :)

Gość całuss
ja też spadam,zasiedziałam się:)🖐️

sami zostaw nie warto ten ktoś tylko na to czeka:)

Co nie warto? Niech sie uczą od Nas ze można słodkopierdzić 24/24 wszystkie za jedną --jedna za wszystkie:classic_cool:

takie osoby nie wyciągają wniosków takie osoby wyładowują frustrację najlepiej na czyjejś rodzinie:) jakby swojej nie miały no chyba , że nie mają :) tym bardziej trzeba im współczuć :)

no to współczujemy .............................................///....................................

tak lepsza jest na pewno---nie znasz JEJ nie oceniaj. Daruj sobie wywody na temat Ike.

pomarańczo wystawię ci pomnik za odkrywczość:) i zapamiętaj sobie to że ty nie masz inteligencji nie znaczy, że nie posiadam jej ja powtórz jeszcze sto razy, że ty tak przelotem, mimochodem itd:) zgłosiłam cię na śmietnik nie za twoje wydumane prawdy ale uderzanie w rodzinę i moje dzieci :) Zwłaszcza jak zobaczyłam te zdjęcia to mnie ruszyło :D ojej jakie to wzruszające:D twoje życie i twoje zdjęcia tak na ciebie nie działają ???:D

aaa to topik kucharza tez zupełnie przypadkowo czytałaś :D ??? słuchaj masz jaja pisz jako ty nie masz twierdzisz , że nie znasz tematu to nie masz prawa nikogo oceniać ja bym się osobiście bała - no chyba że masz przerost ambicji

ja ci pisać nie bronię pisz o mnie ile chcesz ale o mnie napisz książkę, wydaj, zarób przeczytam - wesprę twoje fundusze-zakupię zatytułuj "żywot nie świętej ike" i koniecznie z dedykacją :)

Kobieto idz na topik kucharza powklejaj piosenki poużalaj sie że nie rozumiesz otaczającej Cie rzeczywistości Napisz ze boli Ci ból zadawany innym wielki kucharz i znawca kaczek zjawi sie i Cie pocieszy

prawda jest jedna my o was nie piszemy niczego na waszym topiku piszcie o nas do bólu- ale na swoim nie rozwalajcie TWA tym podparliście się usuwając moje posty miejcie honor a chociaż jego cień

Na ostatniej stronie faktu są cycki:O czyli tylko to mam godne uwagi😭

o sami to jak wydadzą to podeślij mi numer:) a teraz serio dobranoc

Hehe cieszycie sie jak mnie wyzywają:P a piszecie o szacunku do innych i teraz głośno napiszemy jak to sie nazywa OBŁUDA dobranoc

Gość Ju......
Witam i dobrej nocy życzę. :) 🖐️ 🌻

to ja to ci wytłumaczę:) lubimy obcych nie pilnujemy by byli tylko swoi ale jeśli, ktoś wcześniej sam prowadził topik zamknięty niech nie włazi na czyiś i to jeszcze jak tchórz na pomarańczowo ostatecznie sam narzucił takie zasady \"gry\" niech będzie konsekwentny nie umie- to mu chętnie w jego konsekwencji pomożemy bo drugie my nigdy na pomarańczowo nie właziliśmy i nie rozwalaliśmy topów więc sorry złośliwe pomarańcze się z nami nie bawią :D dzień dobry:)

pozbyliście się nas ze swojego topu zamiast spokojnie pisać u siebie przyłazicie do nas:D tęskno wam? było nas nie wyganiać

wyrażajcie je w innym miejscu:)

lusiu:D a bardzo możliwe:)