Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nizuitkaaa

czy moze mi ktos pomoc ?????

Polecane posty

Gość nizuitkaaa

szukalam sporo w internecie ale w dalszym ciagu nie potrafie stwierdzic jaki mam typ figury. jak cos sie zgadza to za to cos innego nie pasuje ... jestem niska 154cm 52 kg obecnie (waga wacha mi sie od 49-51) szeriokie biodra 90cm takie same ramiona dosyc szeroka talia 66 chude lydki ale uda 53 do tego maly biust 80 w biuscie 73 pod czytalam w jednej stronie ze osoby niskie o masywnej budowie to typ H ale na innych stronach na ten temat przeczytalam zupelnie cos innego wiec juz nie wiem ... moze mi ktos doradzic jak powinnam sie ubierac a moze jakie cwiczenia powinnam wykonywac i co najlepiej zmienic w mojej sylwetce zeby moja figura lepiej wygladala ??????????

Gość jak sobie
wyobraziłam to ładną masz figurę, coś jak beyonce ;) podkreślaj przede wszystkim talię, nie noś pasiastych ciuchów, ani zbyt wzorzastych bo skracają, nie noś kozaków za kolano! jesli masz długie nogi to polecam jakieś tuniki do pupy, a jak krósze to spodnie z wyższą talią. koturny w kolorze spodni bądz rajstop fajnie Cie wydłużą, optycznie to jest nawet do 10 cm przy koturnie 6 cm ;)

Gość jak sobie
a co do figury, to chyba jesteś klepsydrą, masz wcięcie w talii, szersze biodra i ramiona

Gość niziutkaaa
dziekuje bardzo :) mam raczej kompleksy bo jak czytam o dziewczynach ktore maja 170 wzrostu i moja wage ... a jakie nogi przy moim wzroscie sa dlugie a jakie krotkie ?? sama zabardzo nie moge ich zmierzyc, wydaje mi sie ze maja ok 73-74 cm wydaje mi sie ze to troche malo a wczesniej myslalam ze sa dosyc dlugie .. a jak dokladnie je zmierzyc ??

Gość jak sobie
wiesz co proporcjonalnie, krótkie nogi to takie kiedy twoj tułów ma ponad polowe ciała, tak znacząco :P że widąć z dala ;p więc nie masz co miec kompleksów, nawet jak figura ma jakies takie defekty które nam przeszkadzają to można je ukryć pod ciuchami ;D tak jak tik z koturnom, jeszcze jak masz rurki i są za długie i się je fajnie naciagnie na buta to wyglada sie i szczupło i wysoko ;) popróbuj różnych rzeczy, pasków, szalów, kamizelki itp.