Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomyslec

ja i mój były,co sądzicie?????

Polecane posty

Gość niewiemcomyslec

bylam z chlopakiem 4lata.to byl nasz pierwszy powazny zwiazek.jednak ja go przerwalam:(minelo juz 2 lata,on mial kogos,ja rowniez(teraz mam tez,on rozstal sie z dziewczyna)caly czas bylismy w kontakcie i spotykalismy czasem.w zeszlym roku ja chcialam wrocic jednak on nie mogl sie zdecyd.czy chce wrocic czy byc z ta dziew.niedawno on pytal mnie czy z kims jestem,czy to powazne.spotkalismy sie kilka razy(doszlo do pocalunkow),ale nie padly zadne deklaracje,ani nic. nie chcialabym zrywac kontaktu. nie wiem jak odczytywac to zachowanie.dzwoni do mnie,pisze,ale podkresla tez jak bardzo sie zmienil i ze teraz pieniadze sa dla niego tylko wazne. mam wrazenie ze chcialby zeby znow bylo cos miedzy nami,ale nie chce powiedziec tego na glos.wyjsc z inicjatywa. co myslicie o calej sytuacji?

Gość ........................//

Gość niewiemcomyslec
zazwyczaj korzystamy z innych narzadow :classic_cool:

"nie wiem jak odczytywac to zachowanie.dzwoni do mnie,pisze,ale podkresla tez jak bardzo sie zmienil i ze teraz pieniadze sa dla niego tylko wazne." odpowiedziałaś sobie sama, w tym zdaniu wszystko jest jasne - wazna jest dla niego kasa a nie uczucia innych, zapewne bawi sie toba i dobrze mu ze sie spotkacie, poprzytulacie a potem rozejdziecie do domów. swoja droga nie rozumiem tej mody utrzymywania ze swoimi byłymi dobrych przyjacielskich kontaktów. owszem z szacunkiem, ale po co w ogole do siebie pisac i spotykac sie? albo sie jest razem albo nie, proste! radzę to skończyć i zaczac żyć własnym życiem bez palanta dla którego KASA jest teraz NAJWAŻNIEJSZA :-O

Gość niewiemcomyslec
ja mam wrazenie ze on tylko tak mowi.jakby basl sie pokazac,bo boi sie ze go skrzywdze.to byl naprawde porzadny chlopak,ktory traktowal mnie z szacunkiem.