Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowe oczy876

Wasz pierwszy raz

Polecane posty

Gość Malinowe oczy876

Jak to bylo ? Jak teraz na to patrzycie ? Zalujecie ? Macie może jakieś rady ?

Gość historyczka
ile mozna razy pytac o to samo poczytaj sobie stare watki pa

Gość Tulipanowa25
nie załuje, ale to był napewno niewłaściwy mężczyzna, nie właściwe miejsce i nie własciwy czas...

Gość
1. fajnieee 2. beke mam jak sobie przypomne 3. nie i nigdy nie bede zalowac 3. nic na sile, wszystko młotkiem

Gość fsafasfas
miałam 18lat, bolało, ale było cudownie - przez to,z e łaczyła nas miłosc:) jestem z nim do dzisiaj

Gość Malinowe oczy876
Właśnie.. to chyba najwazniejsze z kim to sie zrobi... Szkoda ze nie mozna mieć pewności co do wyboru partnera. I to glupie ze najpierw wydaje sie właściwy a potem okazuje sie du****m

Gość do dzisiaj to znaczy ile tydz
ien?:P rok?

Gość quatja
nie żałuję ani troszkę. był z czystej miłości, więc się zupełnie rozluźniłam i prawie nie bolało. bylo cudnie. we Włoszech. pod prysznicem, z otwartym oknem na morze nocą. miło powspominać:)

Gość kjuymyrtd
Mój pierwszy raz był u mnie, jak mama byla na nocke w pracy :) Stało się to dokładnie tak jak sobie zaoplanowałam :) nie bolało prawie

hehe bolało, ale bylo fajnie takie jedyne przezycie w swoim rodzaju :) na szczęscie było z miłosci, szkoda ze niestety nie przetrwała ona do dzis heh

nic nie bolalo, bylam przerazona, bo nc nie wiedzialam, co i jak i ktoredy;P ale bylo zajebiscie:D

Gość fsafasfas
mam teraz 19lat:)

Gość bolało jak cholera
gdybym Go nie kochała to bym Go zabiła.:O

Miałam 17 lat, i chyba nie byłam do końca gotowa, ale w każdym razie zrobiłam to z wielkiej miłości. I po części pokazaniu rodzicom, że będę z moim chłopakiem czy im się to podoba czy nie - a nie podobało. On był biednym studencikiem PWST, ciągle w tarapatach, gitarzysta w zespole:) Zabrał mnie w góry i wynajął domek. W kominku palił się ogień, setki świeczek, wino w kieliszkach - było bardzo romantycznie:) I mimo, że cholernie bolało było cudownie. Teraz jesteśmy małżeństwem i mamy córeczke:)

Gość miałam 19 lat
zrobiłam to z chlopakiem, w którym byłam bardzo zakochana, nie wspominam tego jako coś nadzwyczajnego, raczej pierwsze koty za płoty ;) ale najważniejsze, ze to był ten facet i ten moment.