Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam czarny nick tez

kolejne Walentynki same...

Polecane posty

Gość mam czarny nick tez

i znowu. Sytaucja chyba do 14.02 nie ulegnie zmianie..eh. I tak... znowu tego dnia na ulicy same serducha, wszystko czerwone, ludzie robiacy zakupy walentynkowe, kartki, kwiatki, maskotki itp... a ja, sama, samiutka. Aż zal mając 20 lat. Dobrze chociaż, że tego dnia wypada mi jeszcze przerwa miedzysemestralna. a u Was jak?

Gość ja też sama
24 lata, rokrocznie Walentynki spędzam sama, podobnie jak wakacje, Sylwestry, święta, urodziny etc.

jaaa..no prawdziwa masakra, że od tak komercyjnego święta uzależniacie swoje szczęście a co by było gdyby ktos Go nie wymyślił? mielibyści dobry humor czy raczej zalewalibyście się łzami??? a przezywasz inne dni w roku? sądzę, że tak, więc i tu sobie poradzisz, nie rozumiem po co ta dramaturgia a z drugiego bieguna: nawet jak się z kims jest to uwierz, że to świeto aż tak szczególne nie jest, bo kocha sie przecież cały rok... niektórzy nigdy tego nie zrozumieją wspólczuje tym wirzącym w moc tego dnia, aprzecież wszystko zalezy od nas samych

Gość senioritkaaaaaaaaaaaa
22 sztuki walentynek w samotności... bo katrki od koleżanek nie liczą sie.... szczególnie gnębiło mnie to swięto wtedy, gdy brat przywoził bukiet róż do domu....(dla swej kobiety) a teraz hhe spędzi walentynki ze mną heh rozeszli się..;)

Gość spiewaczka13
a ja nie obchodzę walentynek pomimo, że mam chłopaka, przecież kocha się cały rok, a nie tylko ten jeden dzień...

Gość a ja mam 30lat i tez wszystkie
sama spędzilkam i jakos jeszcze zyje

Gość rzućcie się z mostu
naprawde macie problem, ale z własna psyche

Gość sfsdsdfsdd
Racja, niech się potną ! Z jednej strony bluzgami na facetów rzucają a z drugiej pindolą o tym, jak to im samym żle.

Gość upikpupik
Nauczycielka pierwszej klasy, pani Magda, miała ciągle kłopoty z jednym z uczniów. Nauczycielka spytała: - Jasiu, o co chodzi? Jasiu odpowiedział:- Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie, a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że ja też powinienem być w trzeciej klasie. Pani Magda miała dosyć. Zabrała Jasia do gabinetu dyrektora. Kiedy Jasiu czekał w sekretariacie, nauczycielka wyjaśniła dyrowi całą sytuację. Dyrektor powiedział pani Magdzie, że chciałby zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na żadne pytanie, będzie musiał wrócić do pierwszej klasy. Jasio zgodził się na przeprowadzenie testu. Dyrektor: - Ile jest 3X3?Jasiu: - 9.Dyrektor: - Ile jest 6X6?Jasiu: - 36.I Jasio odpowiadał na każde pytanie, które wymyślił dyrektor, uważając, że trzecioklasista powinien znać odpowiedzi.Dyrektor spojrzał na panią Magdę i powiedział: - Myślę że Jasio może iść do trzeciej klasy. Pani Magda spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań. Zarówno dyrektor jak i Jasio zgodzili się. Pani Magda spytała: - Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa? Jasio po chwili: - Nogi. Pani Magda: - Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam? Jasio: - Kieszenie. Pani Magda: - Co zaczyna się na "k", kończy na "s", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn?Jasio: - Kokos. Pani Magda: - Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące? Oczy dyrektora otworzyły się naprawdę szeroko, ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia, chłopiec odpowiedział: - Guma do żucia. Pani Magda: - Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc a pies na trzech nogach? Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy, ale zanim zdążył się odezwać, Jasio powiedział: - Podaje dłoń. Pani Magda: - Teraz zadam kilka pytań z serii "kim jestem?" Jasio: - Ok. Pani Magda: - Wkładasz we mnie swój drąg, przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie. Jasio: - Namiot. Pani Magda: - Palec wchodzi we mnie, bawisz się mną kiedy się nudzisz. Drużba ma mnie zawsze pierwszy.Jasio: - Obrączka ślubna. Pani Magda: - Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze. Jasio: - Nos. Dyrektor westchnął z ulgą: - Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań źle odpowiedziałem. ps. głowę daje że Jasio odpowiedział lepiej jak Ty. !!!???!!!

Gość uhmmmmmmm
baaaaaaad

Gość yyhmhmhm
Komercyjny kicz.. Nie kupię kartki z amorkami , nie kupię serduszka na druciku , nie upiekę tortu w kształcie serca.. Poprostu , jak co dzień , wyznam miłość osobie , która jest całym moim życiem .. :)

Gość loca chica
Aż żal mając 20 lat.. zgadzam się z tym co powiedziała autorka bo jestem w takiej samej sytuacji .. :) Dwa tygodnie temu rozstałam się z moim oczkiem w głowie , więc to chyba będą najsmutniejsze walentynki jakie kiedykolwiek miałam.. :)

Gość a przezywasz kazdy dzien
??? to przezyjesz walentynki chociaz w tej sytuacji co nakreslasz, nie dziwne, ze sie rozstalas z oczkiem, skoro kochaliscie sie tylkow walentynki zalosne dzieciaki

akurat tego dnia 14.02 mam wszystko i wszystkich w dupie ... swojej dziewczynie walentynki robie przez cały rok .... za duzo sztucznosci w tym jak ze pojebanym świecie by je obchodzic ...

ale ja nie wiem o co chodzi z tymi walentynkami? ja zazwyczaj pracuje w ten dzien nie wychodze na kolacje nie ma wina swiec... nie robi mi to roznicy tak naprawde na kolacje mozemy isc wtedy kiedy chcemy a nie wtedy kiedy nam to narzucaja jakies sciagniete amerykanskie swieta

Gość mam czarny nick tez
zawsze w walentynki tulę się do mojego taty, nigdy mi jeszcze nie odmówił, ale to nie to samo co poczuć w sobie kogoś obcego :(