Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgorzej płatne zawody

najgorzej płatne zawody

Polecane posty

Gość najgorzej płatne zawody

jw

Gość sprzedawcaaaaa
.

Gość nauczyciel
l

Gość bibliotekarra
bibliotekarz!!

Gość pielegniarka
.

Gość modelka.........
😭

tyle że uczeń nie pracuje dla kogoś ale na własny rachunek... jeśli natomiast chodzi o pracę to przeba sobie odpowiedzieć na pytanie czego od niej oczekujemy... Komfortu czy zarobków... Ja pracowałem jako kierowca auta ciężarowego i przez 5 dni byłem za granicą. Pieniążki w granicach 4 tysięcy, lecz o życiu rodzinnym nawet nie będę mówił. Teraz pracuję na miejscu choć tez za kierownicą, zarobki ok 2 tysięcy plus ewentualne bonusy, natomiast mam więcej czasu dla rodziny. Szkoda tylko że kobieta odeszła po 6 latach ode mnie i aktualnie mam dylemat... Wrócic za kółko i latać za granicę czy siedzieć tu gdzie teraz robie... Dylemat jest spory bo z tej pracy nikogo nigdy nie zwolnili, umowa na czas nieokreślony, pewna i stała robota. Na przerzutach obecnie jest ciężko ze zleceniami, pieniążki tez trochę niższe, umowy brak, snu brak, jazda na wariata(tacho za okno i ogień). Zostaję na razie tu gdzie teraz pracuję, lecz mam zamiar startować do policji, niech mi tylko w końcu wpiszą do książeczki REZERWA :)

Gość s600_bejbe
sprzątaczka w giper markjecie... :O

Gość lelum.polelum
cieć

Gość pielęgniarka
ostatnio jakas babka w radiu powiedziała że że o co się te piguły plują skoro oddziałowa zarabia ponad 3000zł. No tak tyle że oddziałowa jest najwyższa rangą wśród siostrzyczek i nie robi nikomu toalety i nie lata jak z piórem w dupie tylko siedzi na czterech literach i wypełnia siakieś papiery:O Te w sklepie też mają przewalone:O

zatornik z tym kierowca wozu asenizacyjnego (szambiarki) to bym się nie zgodził... Mając kategorię C prawa jazdy, i inne uprawnienia może całkiem nieźle zarabiać. Szeczególnie jeśli pracuje w dużej firmie lub jeździ na własnej działalności, nawet jesli to jest STAR lub JELCZ...

Gość nauczycielWprywatnejPlacowce
:O