Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wymiatacz Szajsu

czy moje dziecko kłamie, że widzi ducha? Moze ktos z was sie na tym zna?

Polecane posty

Gość janana91
Dzieci mogą mieć "zwidy" nie koniecznie od schizofrenii. Mój synek miał np. po narkozie. Pani doktor uprzedziła mnie o tym fakcie. Faktycznie synek darł się niemiłosiernie, bo coś tam widział w łózku w nogach. Był mały i nie szło go zrozumieć co dokładnie, ale sadząc po jego lęku, płaczu, że coś nieprzyjemnego. Po tygodniu cierpliwej opieki, mały spał z nami przeszło. Tak więc rózne środki chemicznemoga spłatać figle naszemu mózgowi. Autorka wątku pisała, ze jest to wyremontowany dom. Obawiam się, ze zostało uzytych do jego konserwacji wiele silnych środków zabezpieczających, farb, lakierów i to one mogą mieć wpływ na młody organizm dziecka.

Gość skoczę z mostu o poranku
.co tu pisac stadom baranow ,ktorzy nie mysla racjonalnie.obejrzyjcie egzorcyste TA ODPOWIEDŹ ROZŁOŻYŁA MNIE NA ŁOPATKI!

Gość dssdfs
"Opętani przez duchy - Egzorcyzmy w XXI stuleciu" Boże czemu nikt mi nigdy nie powiedział, ze istnieje życie po śmierci? - słysze w to codziennie i dlatego zdecydowalam sie napisać tę ksiazkę.... poczytajcie" Jak miałam 6 lat, czytałam książkę "Nasza mama" i tam było napisane jak mama reperuje księżyc bo mu odpadł kawałek rózka albo jak przekłuła szpilką olbrzyma i wyleciało z niego powietrze. Mówię wam, przeczytajcie, to uwierzycie w wiele nowych rzeczy!

Gość ad dssdfs
życze Ci i innym przekonanym o słuszności swoich poglądów dużo radości i zadowolenia w życiu... Obyś kiedyś nie musiała przezywać spotkań z duchami swoich zmarłych przodków......

Gość JolantaSamanta
A Ty przeżyłaś?

Gość diabelski marzyciel
podnosze bo fajny temacik ktos właśnie usunął "pakt z diabłem"

Gość TheSerenitka
Też miałam coś podobnego.Otóż gdy wracałam ze szkoły (mam 12 lat),wchodziłam do klatki (mieszkam w wieżowcu) chciałam nacisnąć guzik od windy.Była na 8 piętrze.Jednak zanim nacisnęłam,usłyszałam jak drzwi się otwierają.Poszłam zobaczyć ale nic tam nie było.Gdy winda była na 7 lub 6 piętrze to usłyszałam krzyk starszej pani.Poszłam zapytać się,dlaczego ta pani krzyknęła.Jednak i tym razem nikogo nie było. Czy to może mieć związek z moją prababcią,która zmarła tego roku(2011),w lutym?Nie wiem czy to się przyda,ale to był maj lub czerwiec.

Gość Mnich.......
piszcie do Nautilusa nautilus.org.pl oni wam pomogą pozbyć sie tych duchow

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Ludzie , przeciez ten temat jest sprzed dwoch lat

Gość dzieci naprawde widza wiecej
znajoma tez mi opowiadala, ze stala przerazona, jak slyszala w nocy, ze dziecko sie doczlapalo do okna i z kims rozmawialo... a mieszkaja na 3 pietrze. jak po chwili zapalila swiatlo i zapytala z kim dziecko rozmawialo, to uslyszala ze z panem za oknem. nie sciemniam, serio. nie mieszkaja tam juz od dawna. moze i to strachy na lachy, ale czlowiek nie ogarnia jednak niektorych spraw jeszcze........

Gość nie wiem co myslec poniewaz
witam, moja córka drugi raz w tym tygodniu mowi mi " mamusiu boje sie ducha" mala konczy za miesiac 2,5 roku:> powiedziala ze to Pan...dziwnie sie czuje;/;/;/ nie wiem co myslec;/;/;/ nie puszczam jej tv non toper, tylko bajki na mini mini i Świnke Peppe....ehhh

Gość robertcb
Świadomość dziecka nie jest rozwinięta, jest mglista i nie dokonuje redukcji funkcji falowej w taki sposób jak u dorosłych. Stąd możliwa jest oscylacja umysłu dziecka między równoległymi wszechświatami, i kontakty z ich mieszkańcami. To nie fikcja, ale naukowe fakty, których nie wstydza się czołowi naukowcy. Polecam poczytać prace Stuarta Hameroffa, Rogera Penrose, Hugha Everetta, Davida Deutscha itp.

Gość robertcb
ducha desznika :D

Gość kurcak
mówią,że niemowlęta widzą duchy... dzieci pewnie też. ale moze to byc tez wyimaginowany przyjaciel? rodzice opowiadali,ze tez takiego miałam, musiał mieć swój talerzyk przy obiedzie itd... moze to tylko jej wyobraznia? w kazdym razie,moze warto sie dowiedziec,kto tam wczesniej mieszkal?lub co tam sie stalo, albo poprosic ksiedza o wizyte, byc moze zabrzmie smiesznie,ale tez widzialam ducha, kiedy zmarla moja babcia,pochowali ja na starym powojennym cmentarzu, bardzo blisko innego gorbu jakiejs niemki,ktory podczas pogrzebu zostal dosc orkutnie potraktowany,wyjeto krzyz, i kazdy po nim po prostu chodzil, starsza kbieta ktora widzialam nie towazyszyla mi non stop,ale potrafila wzbudzic lek, spytalam wtedy ksiedza, po lekcji religii, co by mi odpowiedzial,gdybym mu powiedziala,ze widze ducha, na co odparl,czy wiem kto to, powiedzialam,ze raczej tak, poradzil wiec sie o nia pomodlic, i poskutkowalo...moze warto sie o piotrusia tez pomodlic?

Gość gościówa 2017
Jest tylko jeden sposób. Wezwac księdza. On z pewnością rozprawi się ze zjawą. Nie radzę zatrudniać do tego różnych pseudo fachowców bo moga pogorszyć sprawę. Proszę mi zaufać.

Gość thl
Kiedyś miałam taką dziwną przygodę,moi rodzice wybudowali dom ,w którym jakoś od samego początku działy się dziwne rzeczy,słychać było dziwne odgłosy,kiedys w tym samym czasie zatrzymały się wszystkie zegary...rodzice wyjechali na wakacje i ja zajmowałam się tym domem,podlewalam kwiaty itp...któregoś wieczoru przyszłam tam z moja wówczas 3 letną córeczką,kiedy wychodziłyśmy ona uśmiechnęła się i pomachała komuś na schodach ,zapytałam ją co robi odpowiedziała że macha to tej starszej Pani ...poprosiłampotem żeby mi opisała jak ta Pani wyglądała corka długo się zastanawiała aż w końcu powiedziała że ta Pani była koloru przeźroczystego...przecież sama by tego nie wymyśliła 3 letnia dziewczynka...