Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lksxmioe

ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu!

Polecane posty

Gość lksxmioe

zdaję sobie sprawę z komicznego wyrazu sytuacji, ale mi nie jest raczej do śmiechu, bo: opiekuję się sąsiadką, starsza pani, nie ma nikogo bliskiego, więc pomagam, czasami ugotuję obiad, odkurzę lub po prostu posiedzę i wysłucham. Dziś poczęstowała mnie herbatą i pogawędziłyśmy troszkę. Musiałam szybko wracać, bo na 20 umówiona jestem na powiedzmy randkę. Dłuuugo o nim myślałam, marzyłam i w końcu mnie dostrzegł no i się umówiliśmy. Ale od tego powrotu od sąsiadeczki kręci mnie niemiłosiernie w żołądku, co rusz biegam do toalety i właśnie sobie przypomniałam, ile razy słyszałam, że sąsiadka ma problemy z przemianą materii i zakupuje sobie co i rusz to nowe herbatki przeczyszczające. Najwyraźniej zostałam poczęstowana jedną z nich. Co robić? Jak to zatrzymać? Nie chcę i nie odwołam spotkania, tak długo na to czekałam. ale nie chcę też wymarzonej randki spędzić na klozecie w restauracji. Znacie jakieś domowe sposoby na zahamowanie działania? Jak długo to może potrwać? Pomóżcie :)

Gość Zakonniczka
7 tabletek węgla na raz!

Gość Niebieskie skarpetki
zjedz ze trzy tabliczki gorzekiej czekolady, ale nie gwarantuje, ze to pomoze:P nie pij w zadnym wypadku maslanki, nie jedz jogurtów....

Gość niunia0000
stoperan 2 tabletki odrazu i przejdzie

albo stoperan...wegiel tez jest ok,ale nie zapomnij umyc zebow bo beda czarne jak pogryziesz (bo ponoc szybciej dziala)...wspolczuje ci...ale nie denerwuj sie bo tez moze przez stres masz takie dolegliwosci...moze minie ,bo po jednej herbatce nie trwa to wiecznie ...powodzenia zycze!!!!

Gość ejsido
zaden wegiel ani czekolada... idz do apteki po Laremid albo stoperan, to skuteczne i dziala natychmiast.

Gość aptekarka z Doświadczenia
palec do pupy i spróbuj się załatwic, niech wyleci to co już sfermentowało.

Lyżeczka kawy sypanej na sucho do buzi i popić wodą :) Serio piszę zawsze pomaga!!!! Polecam

Gość lksxmioe
Idę po ten stoperam i laremid, nic więcej nie chcę jeść, żeby się nie pogorszyło. Dziękuję Wam za pomoc. Stresuję sie trochę, ale to teraz dopiero raczej przez tą herbatkę. Nigdy nie odczuwałam skutków ubocznych z powodu stresu w postaci takiej jak teraz, więc myślę, że to ta herbatka. Matko, żeby zadziałało :(

Gość dbyjdbj
pomoglo?

Gość d4ni3l
zesrała się na pewno :D