Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_ona_dzis_zadowolona

Dziewczyny!!! miałyście kiedyś...

Polecane posty

...wytrysk? Taki kobiecy? wiele kobiet nawet nie wie, że coś takiego istnieje... niektóre czasami mają i im się wydaje że popuściły w trakcie seksu... podobno niektóre tego nie mają nigdy... ja myślałam, że jestem jedną z nich ale dzisiaj po masturbacji pod prysznicem, wyszłam i po 3 minutach wyleciało mi dość dużo płynu ze środka.. bezbarwnego i bezzapachowego, po prostu woda...

Gość ja mialam
puściłam spermę przy masturbacji i się zapłodniłam. Za tydzień urodzę:(

boże, trochę edukacji na temat budowy własnego ciała by się prydało... istnieje coś takiego jak wytrysk u kobiety... nie mówcie, że nie wiecie tego :o

Gość dfgygbnjyfdxcvbnm
idz ty

o boziu.... wy naprawdę nie wiecie? tu macie linka do wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Wytrysk_u_kobiet Wytrysk (ejakulacja) u kobiet oznacza wyrzucenie zauważalnej objętości płynu z cewki moczowej, gruczołów przycewkowych lub pochwy podczas stymulacji seksualnej, w trakcie orgazmu lub w niewielkim odstępie czasowym od niego. Przez większą część ostatniego stulecia istniały debaty na temat faktyczności zjawiska, a w ostatnich czasach dochodziło do mylenia u kobiet nietrzymania moczu z wytryskiem. Badania z lat 1980. i późniejszych wykazują, że zjawisko nie jest związane z moczem. Ejakulacja u kobiet następuje najczęściej w wyniku stymulacji punktu G (nazwanego tak od dr. Ernsta Gräfenberga) znajdującego się na przedniej ścianie pochwy.

no a to był naprawdę silny orgazm, bo pod prysznicem mam zawsze najlepsze i chyba dlatego.. pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło i jestem w szoku...

Gość esencjaaa
ja doznalam kiedys czegos takiego podczas sexu. Cale przescieradlo bylo mokre. Bylo super

Gość mi sie zdarzyło dwa razy

Gość ojijiji
Też mialam coś takiego, ale nie podczas sexu, lecz podczas chodzenia bez majtek. Chodziłam sobie po mieszkaniu i myślałam o sexie z ukochanym.

No właśnie ja też nie podczas seksu, tylko masturbacji... co wy podczas seksu to nawet orgazm miałam sporadycznie... za to prysznic potrafi zdziałać cuda :P

Gość gość
dobrze ze nie macie wytrysku z doopy

Gość gość
Wlala ci się woda do pochwy pod ciśnieniem i potem wypłynęła :D x Wytrysk kobiecy, tylko czemu on miałby służyć z punktu biologicznego? Chyba tylko pobrodzeniu prześcieradła albo gaci :O Jak dla mnie, ważniejsza jest intensywność doznań, niż to czy się popuscilo, niezależnie z której dziury :P