Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMAAAANAAA

PIERSI - JEGO POWÓD DO ZERWANIA...

Polecane posty

Gość e tam piersi moim zdaniem są
Poza tym 18 lat to jesteś dzieckiem jeszcze!!!!!:O No nie obraź się, ale jak miałam 18 lat to wyglądałam inaczej niż np. 6-7 lat później...

Gość tertete
Malutkie, ale ładne.

Gość jesteś kretynem niestety
do "moja opinia" "Nie musimy być wszyscy idealni" I kto to mówi? Ten który napisał zadnie => "wole fajną jędrną pupę i małe piersi niż, grube dupsko i balony" jedną pocieszasz, inna obrażając? Zdajesz sobie z tego sprawę, kretynie, czy jestes tak ograniczony, że nie zwróciłeś na to uwagi?

Ja nie należę do żadnej z tych dwóch grup bo mam akurat wszystko w normie - ani za małe, ani za duża, ale jak czytam posty takich debilowatych facetów, to mi się słabo robi ze współczucia dla ich głupoty

I jeszcze moja rada patafianie - jak krytykujesz to krytykuj (każdy ma prawo), ale nie wybielaj się sztucznie przy tym bezsensownymi tekstami w stylu "nie wszyscy musza być idealni", bo sam im zaprzeczasz w innym swoim zdaniu młot :D

Gość wiem skad ...
cholera nie moge zdjec otworzyc ... co masz z tymi piersiami ?? cham jakis ,,,

Gość blackcat
nie ma co przejmować sie kretynami :o a Ty autorko masz fantastyczną figure :)

Nic nie ma, wszystko jest ok. po prostu jest młoda, chuda i ma mały biust, ale bardzo ładny. Jesli miałabym być szczera to znacznie większy problem jest tutaj z nogami, ale nie rozwijam tematu, bo nie o tym :) Za kilka lat nabierze ksztłątów i będzie wygladała inaczej. Ma zadatki na bardzo zgrabną kobietę - to jest moje zdanie

Gość hahhahhaa
fajne pryszcze:P:P:P

Gość facet z układu
śliczna z Ciebie dziewczyna, mi podobają się właśnie mniejsze piersi. Masz świetną figurę, tylko w głowie coś Ci się poprzestawiało, że zamieszczasz swoje nagie zdjęcia na forum z powodu jakiego idioty - nie mogę inaczej myśleć o tym gościu :/

Gość hjnjhnjh
z nogami??

Gość fffffff
Jestes deską.. nie okalmujmy sie.

Gość osoba_czwarta
ffff - puknij się :) figurka ekstra, niejedna dziewczyna chciałaby mieć taką :) , a Ty co ? obleśne wymiona lubisz ??? :o

Gość andrzejektwojkochany
3 raz zakladasz ten temat;/ jestes nudna i zakompleksiona;/ czekasz tylko az ktos bedzie ci mowil ze dobrze wygladasz;/ wyglad wygladem w glowie hula wiatr:/

Gość Nic nie poradzisz
Jeżeli facet lubi duży biust, to nic na to nie poradzisz, on tak ma i tego nie zmieni. I będzie zawsze czuł niedosyt w łóżku. Prędzej czy później swoją frustrację uzewnętrzniłby podczas jakiejś kłótni. Niech sobie poszuka dziewczyny z dużym biustem, a Ty znajdziesz sobie faceta, dla którego rozmiar jest mniej ważny. I wszyscy będą szczęśliwi.

Gość fyuf
Powiedz mu, że to dobrze że zerwaliście, bo takim małym jak ma, niedałby rady cie zadwolić... Oj, zaboli to tego chama... I dobrze mu tak....

Gość wszystko czerpiemy
masz zajebistą figurę i proporcjonalne pięknę kształtne piersi. Twoje ciało jest jak dzieło sztuki! Twój ex to jest dureń nad durnie. Zupełnie nie rozumiem jak możesz brać do siebie jego teksty?

Gość wszystko czerpiemy
powiedz mu w zemście, że udawałas wszystkie orgazmy :D

Gość EX piguła
Dziewczyny, małe piersi są bardzo fajne. Wierzcie mi, napatrzyłam się na różne pacjentki. Z dużymi piersiami są prawie zawsze kłopoty, nieładnie wyglądają w pozycji leżącej, w późniejszym wieku obwisają. Często tworzą się odparzenia. Miałam pacjentkę z niegojącymi się ranami pod bardzo dużymi piersiami. Cieszcie się tym, co macie.

Gość myślę że gdyby
naprawdę kochała i zależało mu na tobie - to nie zerwałby z powodu piersi! Ktoś tu dobrze napisał - szukał tylko pretekstu i znalazł pierwszy lepszy - a ty nie masz na to argumentów, bo to prawda, że masz mały biust. Ale ładny! Ja mam mniejszy :-) Raz tylko facet - nowo poznany - zrobił mi uwagę na ten temat - i zerwałam z nim w tym samym momencie - bo po co ciągnąć, skoro mu się nie podobam. Ale skoro twój był z tobą tak długo - to na 100% - powód zerwania był tylko wymówką.

Gość myślę że gdyby
naprawdę kochał - miało być, bez "a" :-)

Gość andrzejektwojkochany
boze ludzie to prowokacja;/ obecnie sa juz dwa jej tematy i wczensiej bylo z 3;/ a wy łykacie tania prowkacje jak małe dzieci

Gość chora *Sami*
były te foty ale tytuły topików inne ''wstydze sie rozebrać przed chłopakiem'' itd chyba komus sie nudzi:)

Gość eeenrrrike
Masz śliczne cycunie :)) Są extra.. całe ciałko.. jest piękne.

Gość Dawidzioooooo
Zajefajna masz pupeczke i cialko cycuszki tez fajniusne :D Skad klikasz ?

Piersi faktycznie niezbyt apetyczne. :o Lepiej być szczerym i walić prosto z mostu czy udawac, że powód zerwania jest inny? A może jeszcze lepiej tkwić w takim związku i udawac, że nic mu nie przeszkadza? :O

Gość hhjjjghgg
ja mam 19lat i mam jeszcze mniejsze ,skocze moze juz teraz