Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMAAAANAAA

PIERSI - JEGO POWÓD DO ZERWANIA...

Polecane posty

jeśli dobrze rozumiem- zostawił Cię z tego powodu? tzn jest pusty infantylny koleś który szuka mamuśki a nie partnerki. olej go. na zdjęcia nie wchodzę:)

Gość też mam małe
ale co zerwał z Tobą czy co? jesteś szczuplutka to i masz małe piersi i wcale to nie wygląda źle gorzej jakbyś była tłusta i miała małe piersi...

Gość ZALAMAAAANAAA
PO 2 LAT.. ZERWAL ZE MNA.. DLA INNEJ.. W TWARZ POWIEDZIAL ZE POWODEM SA PIERSI.. ;( JESTEM ZALAMANA...

Gość ojojojjj
zerwał z Tobą bo masz takie piersi? Ja mam podobne i jestem trochę grubsza niz Ty a moj je uwielbia.... ehhh wspolczuje Ci i powiem jedno- skoro zerwał przez to, to znaczy ze Cie nie kochal - nie ma czego zalowac!!

Gość ZALAMAAAANAAA
Eh.. to były 2 lata.. nie moge w to uwierzyc..:(

Gość fajne są
Masz malutkie,zgrabniutkie piersi. Nic Ci nie brakuje...serio!!! Ładna jesteś,a facet po prostu Ciebie nie kochał jak powinien,jest płytki i tyle. Jeszcze poznasz faceta,który cie pokocha,a twoje cycuszki bedzie traktował jak najwieksze skarby;) A wiem co pisze bo moj mnie kocha a moje małe cycuszki uwielbia;)

Gość ojojojjj
zresztą jeszcze jedno wazne- jestes proporcjonalna i to jest ok

Gość osoba_trzecia
Piękna ... skolioza :P

Gość aj a mam chyba mniejsze
a moj facet je uwielbia;]

ZALAMAAAANAAA jeśli facet był z tobą tylko dla tego jak wyglądasz i opuścił ciebie bo masz małe piersi to był idiotą bo widział w tobie tylko to jak wyglądasz a nie to kim jesteś

Oj glupia! nie wierz w takie glupoty ze przez cycki cie zostawil. Obiektywnie masz swietna figure do pozazdroszczenia a zostawil ci moze dlatego ze tamta byla ciekawsza, weselsza, dawala mu lepszy seks , nie wiem powodow moze byc setki

Gość ojojojjj
euforyczna - ja bym wolala uslyszec ze tamta jest nie wiem weselsza czy cos niz ze to przez moje cycki - wpadłabym w kompleksy po uszy :O

Gość palant
masz figure modelki.to co ze masz male piersi. przynajmniej nie beda wisialy ci na brzuchu na starosc. nie moge uwierzyc ze to az taki palant!!!! nie przejmuj sie

Gość elloo
mnie sie podobają

Gość a ja mam chyba mniejsze
głupi gnojek,który nie szanuje nikogo. Po prostu to nie była miłość. Zanim sie obejrzysz a juz kolejka chetnych sie do ciebie ustawi;]

Piersi nie były problemem na pewno, bo są naprawdę fajne, cała reszta zreszta też. Może chciał zrobić Ci na złość i powiedział to, co sprawiłoby Ci przykrość lub było Twoim czułym punktem...

Gość elloo
zapomnij o nim może chciała byś mnie poznać ?

Gość ZALAMAAAANAAA
nie zakladalam nic;/ nie chcialam pochwalic.. tylko teraz czuje sie okropnie brzydka..

Gość olej go
to jakiś pustak jeżeli na cyckach mu tylko zależy..... gratulacje dla Ciebie masz szansę być z kimś kto ciebie naprawdę doceni powodzenia

Gość moja opinia
Chcesz usłyszeć najbardziej możliwie krytyczną opinie taką bez owijania w bawełne i zbędnego słodzenia ? Piersi ? Faktycznie mogły by być większe, są zgrabne i jędrne ale lepiej jeszcze by pasowały do Twojej sylwetki jak by były kapkę większe Natomiast dziewczyno masz zarąbiście seksowny brzuch, podoba mi się :) i do tego fajną i zgrabna pupę i długie nogi A przy przypuszczam jeszcze że ma naprawdę sexy stopy, ale tylko mogę się domyślać Wiec jeśli chcesz wiedzieć to masz sporo atrybutów które sprawiają że masz fajne i sexy ciałko ;) ja wole fajną jędrną pupę i małe piersi niż, grube dupsko i balony :) Heh i dla mnie trochę mniejsze piersi by Cie nie przekreśliły, co innego masz wspaniałego. Nie musimy być wszyscy idealni

Gość elloo
z jakiego miasta Jesteś i ile Masz lat ?

Gość ZAŁAMANAAAAAAAAA
Elo a ty?

Gość ZALAMAAAANAAA
18 katowice

Gość e tam piersi moim zdaniem są
całkiem ok, ja mam takie, w zasadzie chyba wyglądają jakby były jeszcez mniejsze, bo są bardziej przylegające do ciała, mniej wiszą. Są całe przyklejone, jak takie półkule- do klaty. Ale oprócz tego mam tez duży tyłek i dość masywne udka, mam beznadziejny typ figury i kompleksy, poza tym jestem wredna, siedze w pracy po 10 godzin , marudzę i mam brzydką twarz:O

Mały biust jest fajny! Sama bym taki chciała mieć. Dziewczyno, nie miej kompleksów przez jakiegoś idiotę.

Gość elloo
kato 25