Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wyrzuty sumienia

puściłam się, a jestem zaręczona

Polecane posty

była impreza babska i się spiłyśmy... przyszli koledzy dziewczyny, w której mieszkaniu to było i jakoś tak jeden do mnie zaczął świrować... zaciągnął na zewnątrz pod jakimś pozorem i skończyło się w jego samochodzie... nie wiem jak spojrzę narzeczonemu w twarz... strasznie się z tym czuję :(

powiedzieć mu i prosić o wybaczenie czy siedzieć cicho???

Gość dziewczonka
siedzieć cicho

Gość popstart
spadaj ! :O:P

Gość esencjaaa
nie wybaczy Ci... będzie po zaręczynach. Ja bym nie potrafiła żyć z tym w tajemnicy, ciągłe wyrzuty sumienia

Gość zyczliwa_ona
trzeba było myślec, zanim dało się dupy. ROZBRAJAJĄ MNIE TAKIE LASKI JAK TY! i alkohol cię nie tłumaczy. Wstyd mi za takich. Robicie z kobiet puszczalskie kurwy co tylko czekają, aż ktoś im zasadzi w dupsko :O żałosne. Na drugi raz myśl głową a nie dupą. A jak masz problemy z alkoholem - zastąp go wodą mineralną.

:( nie wiem, co mi się stało tego wieczora.. było dużo wolnych dziewczyn, bez zobowiązań i one były takie wyzwolone, na dużo sobie pozwalały, więc początkowo nie chciałam wyjść na sztywniarę i piłam równo z nimi i jak ten facet mnie objął czy coś to nie protestowałam... a potem nie wiem, byłam taka pijana :(

Gość osoba_trzecia
Powiedz i proś o wybaczenie - już widzę jak sie ucieszy, że ma taką rewelacyjną pannę :P

Myślałam że nigdy z nikim innym tego nigdy ni zrobie... on był dla mnie jedynym :( aż mnie ściska, jak o tym pomyślę, nie potrafię mu tego powiedzieć, on by się załamał :(

BRAWO! Pogratulowac "rozrywkowości". Jeżeli będziesz potrafiła żyć ze świadomościa że go oszukujesz, nic nie mówiąc na ten temat, i mając pewność że żadna koleżanka tego jemu nie powie to lepiej siedź cicho. On Cie zostawi jeśli się dowie. Nieważne czy od Ciebie czy od innych.

Gość osoba_trzecia
"Myślałam że nigdy z nikim innym tego nigdy ni zrobie... " a zrobiłas przy pierwszej okazji z byle kim - wyrzuty sumienia to nic w takiej sytuacji

Gość siedź cicho
myślisz, że jakiś facet by ci się przyznał do zdrady.. czy dp chodzenia na dziwki? na pewno ten twój też święty z papieru wycięty nie jest, więc się nie przyznawaj! a następnym razem trochę dyskretniej, żeby inne baby nie miały sznas naopowiadać o tobie

Gość dobrze_radzaca
bo trzeba umieć puszczać się z głową :classic_cool:

Gość Daniel :)
Ty pierdolony szlaufie - nie ma dla "c"iebie innych słów . Takich mi nie szkoda . Takimi kurwami powinni orac POLA . Twój Ojciec ma córke KURWE . PYTAM SIE KURWA JAK CIE WYCHOWAL KURWA JAK ??????!!!! Pozdrawiam Serdecznie . :)

Gość przessssssadnie
słaba prowokacja aczkolwiek takie szmaty jak opisana w tym temacie istnieją...

Gość reminka orange
ojejej, co za wzruszająca historia :D

Gość Perr
chcesz wyjść z Twarzą ? Oskarż tego gościa o gwałt! Inaczej narzeczony nie będzie miał do ciebie szacunku, prędzej czy póxniej to sie wyda. Gość z którym się puściłaś po latach będzie cie szantażował tą informacją A jeśli chcesz wyjść z twarzą bez walki to rozstań się z narzeczonym. Mówię serio. Jak narzeczony się z tym nie pogodzi i będzie cię nachodził wtedy dopiero mu powiedz. Cała reszta zależy od jego reakcji

Gość malutkagrzeczniutka12
zdrada na jaw wyjdzie predzej czy pozniej...to juz koniec

Gość lalunia 152
siedziec cicho i nastepnym razem pilnowac majtek!

a ja myślę, że jeśli to był odosobniony przypadek, i nauczona doświadczeniem już więcej tak nie zrobisz, to nie jest tak źle, bo uczysz się na błędach. czy mu mówić czy nie, musisz zdecydować sama, wiesz czy jest tolerancyjny czy nie itp. a być może i tak się kiedyś dowie więc może lepiej powiedzieć od razu

Gość autohoby
A tak przy okazji skoro zrobilas to w samochodzie . Zapraszam do samoobslugowego warsztatu Autohobby . www.autohobby.waw.pl u Nas sama mozesz naprawic Auto swojemu kochankowi . Pozdrawiam

Gość Kasienka77777888
Hmmm... bylam w podobnej sytuacji, co prawda nie z narzeczonym ale zwiazek dlugi byl, mieszkalismy razem. Jesli jestes pewna ze to ten jedyny i ze twoja zdrada to nie byl wynik jakiegos braku czy ukrytego pragnienia, ktorego twoj narzeczony nie zaspokaja to nie mow. Jak powiesz to zranisz go bardziej niz jak bedziesz to ukrywac. Wyrzuty sumienia potraktuj jako kara za zdrade, bo niestety wyrzuty beda zawsze, nawet jak mu powiesz, a on wybaczy. Bedzie ci wypominal i ktoregos dnia sie napije i zrobi to samo, tylko ze on ci sie nigdy nie przyzna do tego i wyrzutow mial nie bedzie. Jesli powiesz stracisz go albo zepsujesz zwiazek, jesli nie powiesz czeka cie ciagle klamanie prosto w oczy. Na pocieszenie pomysl sobie, ze nie jestes jeszcze po slubie i nie przyrzekalas mu wiernosci wiec nie badz zbyt surowa wobec siebie.

"Na pocieszenie pomysl sobie, ze nie jestes jeszcze po slubie i nie przyrzekalas mu wiernosci wiec nie badz zbyt surowa wobec siebie." :):):) Każdy wieczorek kawalerski, na który zapraszane są panienki do obsługi przyszłego Pana Młodego powinien się kończyć wspólnym rozgrzeszeniem: - Korzystajmy, bo od jutra już nie będzie można. :):):)

Gość laska mega
nie mow jak go kochasz bo wszydstko popsujesz najwazniejsze ze zalujesz czlowiek uczy sie na bledach

Gość OneTwo
Nie powinnaś czuć się źle z tym. Powinnaś czuć się potrzebna. Przydałaś się na coś!

Gość jjfjhjfnj
"nie bądź zbyt surowa dla siebie" - co to jest ??? to jak jest zareczona to sie moze puszczac? a ile razy? raz czy dwa, a moze trzy?? i ze nie skłądała przysięgi małzenskiej - to tez moze chodzic na boki.. ale macie ludzie podejscie współczuję twojemu facetowi - to do ząłozycielki tematu - bo co to jest za okolicznosc ze byłas pijana? to jak znów kiedys sie spijesz to znowu dasz jakiemus gogusiowi co cie obejmie?? co za ludzie - ja pier..le

Gość OneTwo
A druga sprawa, ten Twój facet to jakiś cienias musi być, skoro po pijaku walisz go w róg, a na wieść o tym mógłby się załamać. Normalnie, gdyby się dowiedział, to kopnął by Cię dupę, ażby się kurzyło za tobą.

Gość belerofront
ale przed ołtarzem będzie mu przyrzekać wierność małżeńską, normalnie swiat jest cudowny :D