Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ciekawa kobieta

jaka czesc kobiecego ciala najbardziej podoba sie facetom ?

Polecane posty

Gość deskop109
oddam się Papuasowi

Gość centy
a tak na marginesie sprawdz sobie gdzies etymologie slowa 'ideal'. po krotce moge powiedzic tylko ze znaczy to tyle co 'wymyslony, nieisstniejacy' a nie np nieslazitelny, najbardziej podobny do jakiegos wzoru, jak mamy w zwyczaju to rozumiec

nie pomyslcie ze jestem lesbijka i szukam dziewczyny, moze zle sie wyrazilam ..... nie mam w tej chwili takiego zdjecia a za duzo czasu by mi teraz sprawilo robienie go .. krytyczna owszem jestem bardzo!! :/ mam ten problem odkad zaczelam dojrzewac kazdy mi mowil ze jestem nienormalna ... i ze wszystko ze mna ok ..

Gość gerrard
niepalaca;)

do centy Trafne spostrzeżenie - oglądamy się za figurą, bo mamy wyobrażenie tylko o seksie. Buzia jest podstawą, reszta to tylko dodatek co do którego mamy czasem jakieś wymagania ale brak ich nie jest dla nas porażką. I tu nie chodzi o pokazanie się z ładną buzią gdzieś na ulicy - bo my faceci zazwyczaj najwięcej fizycznej czułości przekazujemy na buzię i głowę (całusy, glaskanie policzków i włosów, jopienie się maślanymi oczami jak sroka w gnat w te cudne łoczęta - nie pociągająca twarz u kobiet zniechęca nas do tego rodzaju gestów)

dobra powiem jasno .......... jestem ladna ale mam 155 cm wzrostu :( chcialabym duzo rzeczy w sobie zmienic ale dodatkowe 10 cm by w polowie rozwiazalo moj problem;/ napewno bym nadal narzekala ale latwiej byloby zaakceptowac mi siebie .... facet mi kiedys powiedzial zebys byla troche wyzsza to niezla laska by z ciebie byla .... w szkole spotkalam sie z opinia kolezanki jestes bardzo ladna ale zebys byla troche wyzsza ... rozumiecie ?

Gość gerrard
male jest sliczne;)

Gość no lol
widzisz jeśli chodzi o oglądanie się za kobietami i ich tyłkami to ja tak robię to jak każdy facet :P przyznaje się :D Ale zawsze potem patrze na twarz i jak widzę że brzydal to psuje to całe wrażenie jeśli takie powstało co do tych co się faceci oglądają jak mówisz,często kwestia ubioru , sposobu chodzenia, mini+ kabaratki albo jakieś dopasowane dzinsi i odłsonięty brzuch i masz że każdy facet się oglądnie

Gość centy
155 to wcale nie tak malo. sam mialem jilka kolezanek teho wzrostu i zadna nie mogla nazekac na brak zainteresowania. czy twoim zdaniem wszyscy kolenie maja po 2m? w sumie to nie wydaje mi sie zeby laska tego wzrostu muisalabyod razy zle wygladac. przeciez sama piszesz ze wszystko masz na miejscu i proporcje raczej sa zachowane. wiec usmiech na twarzy iglowa go góry!

jaka kobiete byscie wybrali bardzo ladna twarz przecietna figura boskie cialo ma wszystko o czym zawsze marzyliscie + ladna twarz

Gość no lol
wzrost to nie problem nie taki jak dla faceta. Rozumiem że chciałabyś mieć np bardzo długie nogi, ale na prawde nikt z nas nie jest ideałem :) Nie masz zdjecia, to zadam Ci 4 pytania ! Czekam na ile odpowiesz tak :) Masz płaski brzuch ? Masz wcięcie w tali ? Twój biust jest w okolicy B ? Masz twarde pośladki ? hehe o stopy nie pytam :P

wiem ze nie wszyscy maja po 2m, ale moj facet ma ponad 180 i bez obcasow wygladam przy nim jak dziecko ... a niestety nie lubie chodzic na obcasach bo bola mnie nogi, zakladam na wyjatkowe okazje

w sumie to najbardziej moge sie chyba przyznac do wciecia w talii, biust hmmm mozna tak powiedziec ... tylko nie wspomnialam o jednej rzeczy, urodzilam dziecko wiec z ta twardoscia to tak sobie ale pracuje nad tym

Gość centy
czy to ze twoh facet jest wyzszy to cos zmienia? jemu to chyba nie przeszkadza wiec w czym problem? a co do twojego pytanio wybór to sama sobie odp, bo sformulowalas je mniehwiecej tak, "co lepsze? ideal czy kompromis?"

problem w tym ze mam wrazenie ze czasem mu przeszkadza ... gdyby on nie dawalby mi powodow do zmartwien to moze sama bym ich nie miala ............ chodzilo mi o to ze gdyby ustaly przed Toba dwie kobiety jedna miala by ladniejsza twarz a druga ladniejsze cialo obie bylyby ladne ale ta p[ierwsza bylaby ladniejsza a druga poprostu ladna na co bys postawil

Gość no lol
Pytałaś się o bardzo ladna twarz przecietna figura boskie ciało ma wszystko o czym zawsze marzyliscie + ladna twarz Ocena może być subiektywna ale ja patrze najbardziej jaką ma twarz i uśmiech + potem co sobą reprezentuje, jak się z nią gada, a figura po prostu żeby nie miała nadwagi(nie lubię otłuszczonych dziewczyn) albo anoreksji, są różne figury, ale jak spełni te dwa warunki to dla mnie to już nie ma znaczenia nawet ten biust, jeśli już to dla mnie ideał to właśnie B czyli taki normalny A z tego co piszesz masz normalną kobiecą figurę pewno i tak nadal oceniasz siebie bardzo krytycznie Biust B przy Twoim wzroście robi pewno bardzo ładne wrażenie.

zapomnij o wszystkim .... pytam tylko o wyglad, wyobraz sobie, ze wszystko inne sie zgadza .... chodzi mi tylko o to, czy twarz czy cialo wezmie gore a wiesz czemu pytam? mialam kiedys kolezanke z twarzy byla duzo brzydsza ode mnie ale jej figura za to byla duzo ladniejsza od mojej ... miala wieksze powodzenie ale w sumie to tylko na ulicy ... bo jak doszla do tego gadka to odpadala i ja mialam wiecej chlopakow ona tylko adoratow ulicznych

Gość centy
wiec sama sobie teraz odpowiedz czy wolisz zeby kolesie sie za toba na ulicy ogladali czy ta 2 opce?

chcialabym jedno i drugie, a najbardziej bym chciala zeby moj facet z duma szedl ze mna przez ulice nie po to zeby innym sie podobac... zeby on wiedzial .. nie potrafie teho wytlumaczyc a Ty w dalszym ciagu mi nie odpowiedziales

Gość centy
tez chcialbym jedno i drugie, ale czy to nie 'ideal' :|

Gość no lol
noto sama się zastanów czy chcesz więcej ulicznych adoratorów czy chłopaków? Mam wrażenie że chciałabyś i zjeść ciastko i je mieć, nie można mieć wszytkiego ! Co tego że oglądam się za super tyłeczkiem bo po prostu lubię oglądać ładne kobiece pupy ale jak widzę jej twarz(brzydka, tępa, zestaw małego tynkarza) i z laską bym nie chciał mieć nic do czynienia Zapewniam Cię że ja mam akurat mocno wyśrubowany gust i dla mnie twarz musi być ładna i figura po prostu musi być kobieca, podałem Ci pytania, im bliżej do 100 % dla każdego tym bardziej mogę stwierdzić, że bliżej Ci do ideału kobiecej figury Zamiast użalać się nad wzrostem proponuje np zapisać się na siłke wyrobisz sobie twarde i jędrne pośladki płaski brzuch i ujędrnisz piersi to poprawisz jeszcze seksowność swoeje figury

chyba sie nie zrozumielismy ... moja odpowiedz byla na inne twoje pytanie ... mozesz mi powiedziec wkoncu czy ktora bys wybral ?

Gość no lol
a jeśi Ci powiem że to nie jest takie proste ładna figura ładna twarz wszytko pięknie, ale ja potrzebuje czegoś więcej Nawet jeśli chodziło by tylko o seks

pomylilam dwie rozne odpowiedzi. .. o cos innego mi chodzilo ... ja zadalam tylko jedno konkretne pytanie i oczekiwalam odpowiedzi ...... pierwsza lub druga

Gość no lol
więc akurat o wyborze mogła by zdecydować zupełnie inna rzecz

wiem ze to nie latwe ... czegos wiecej ? skupmy sie tylko na wygladzie .. ladna czy bardzo ladna ?

Gość centy
wybrałbym tą ładną z łądniejszą twarzą :D

Gość asdhfkjsdbhjkfd
autorko ja tez jestem mala i tez mnie to strasznie wkurza :(

Gość no lol
na pewno nie taka uparta :P